Mijn kinderen zitten beide op voetbal en hebben de afgelopen weken een winterstop gehad. Er kwam nog wel wat meer tussen waardoor ze iets langer thuis zaten dan gepland. Grote voetbalclubs maken zich in elk geval weer klaar om de geplande wedstrijden te gaan spelen en ook al ben je zelf niet van plan om het veld op te gaan in je korte broek kan je toch op jouw manier deelnemen aan het spel.

Live Betten
Het spel waar ik het over heb is het wedden op voetbalwedstrijden. Wie is jouw favoriete club? Neem je vaak met je vriend(inn)en door wat het eindresultaat zal gaan zijn van een wedstrijd? Dan kan je daar ook geld mee verdienen. Via bijvoorbeeld de website van Bet365 casino kan je zelfs wedden op live wedstrijden. Je kan het eindresultaat inschatten en hier op inzetten. Ze gaan ook nog een stapje verder. Tijdens dit ‘Live Betten’ kan je tijdens de wedstrijd wedden welke speler een volgend schot op doel neemt of wie de eerstvolgende hoekschot zal nemen en meer. Zo ben je nog meer betrokken bij jouw favoriete wedstrijden. Altijd leuk om met je vrienden een extra stapje te zetten om de wedstrijd spannender te maken.

Op wie dan?
Natuurlijk steun je je eigen club! Hoewel, niemand hoeft te weten dat je op de tegenstander inzet. Je hoeft je niet te schamen als je eens een keer op de tegenstander inzet. Er zijn verschillende websites waar je lijsten kan vinden waarbij er diverse voorspellingen worden gedaan. Op de website van Toto tips  kan je zoals de naam al doet vermoeden, tips vinden. Er is niet zomaar een uitslag die wordt voorspeld er staan ook analyses bij met daarbij een advies. Uiteindelijk voel je natuurlijk zelf wel aan of het juiste informatie is, toch? Het is zoals dat je voelt ‘aan je water’.  Zegt men zoiets nog tegenwoordig? Ik voel het aan mijn water dat die club gaat winnen?

Welke competities?
Er zijn diverse competities die worden gespeeld waar de Nederlandse voetbalfans warm bij lopen. Zo kan je ook voorspellingen en tips vinden voor bijvoorbeeld de eredivisie, de Toto KNVB Beker, Premier League, Bundesliga en Serie A. Voor de Champions League, Europa League en Nations League zijn er ook voorspellingen gemaakt. Alleen zijn deze niet altijd heel uitgebreid maar wel voorzien van de nodige statistieken om een keuze te maken. Enkele geselecteerde wedstrijden zijn wel voorzien van een uitgebreidere beschrijving.

Je kan los gaan op alle wedstrijden uit de verschillende competities of je houdt het bij je favoriete club. Of durf je een kans te wagen op een minder bekende club die meespeelt tijdens een van de competities?

Heb jij wel eens een gokje gewaagd op het wedden van je (favoriete) voetbalclub?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.