Kriebels in mijn buik vanmorgen toen ik de trailer van de nieuwe action-adventure game Star Wars Eclipse op mijn Instagram feed voorbij zag komen. Ik heb gelijk de tv aan geslingerd en de trailer op een groter scherm afgespeeld, wat een pareltje.

Bekijk hieronder de trailer.

De beelden zijn echt fantastisch, maar waar het nou precies om gaat? Veel hebben ze nog niet bekend gemaakt, maar wel het volgende: de game speelt zich af in de tijd van de High Republic in de Outer Rim (Tattooine, Hoth, Degobah, Endor, Yavin o.a.) en laat je met meerdere personages spelen die allemaal op hun eigen manier invloed hebben op het verhaal. Er zou vrede moeten zijn in de Outer Rim, maar in de trailer lijkt het er op dat er toch één en ander gaande is. Het leven op de planeten in de Outer Rim is afhankelijk van de keuzes die jij als speler maakt.

De game biedt spelers de mogelijkheid om in vele perspectieven te spelen met zeer diverse personages die allemaal hun eigen persoonlijkheden, drijfveren en impact op het verhaal. Je zal je gaan begeven in nog nooit eerder gezien terrein met alle flora en fauna van dien. Alles bij elkaar zou dat voor een zeer verdiepende game moeten zorgen. Helaas zijn er nog geen in-game beelden, laat staan een datum, maar de cinematic trailer is wat mij betreft echt fantastisch.

Bron: starwarseclipse.com

De game wordt ontwikkeld door Quantic Dream in samenwerking met Lucasfilm. Quantic Dream is bekend van onder andere Detroid: Become Human, Beyond: Two Souls en Heavy Rain. Dat geeft misschien al weg wat voor soort game je kunt verwachten. Of je nu fan bent van dit soort games of niet, het uiterlijk van deze games is in ieder geval fantastisch en dat belooft dan ook wat voor Star Wars Eclipse. Zodra we meer informatie over deze game ontvangen brengen we je natuurlijk op de hoogte! May patience be with us all…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.