De laatste maand van het jaar breekt aan. Daarbij dus ook de laatste maand van 2021 waarin we nieuw materiaal op Netflix kunnen verwachten. December staat bol van de toffe releases en we praten je er natuurlijk weer even over bij.

Allereerst heb ik zelf in November ook het één en ander gekeken. Niet bijster veel, maar toch leuke titels: Love Hard, Happiest Season, Yara, Only Mine, Holiday Calender, Locke & Key: seizoen 2, maar ook Sex Education en natuurlijk Arcane. De eerste aflevering van het nieuwste seizoen van Undercover hebben we er ook alweer opzitten.

December staat zoals gezegd bol van de nieuwe releases. Echt waar: ga zelf in een lockdown, dekentje er bij, gordijnen dicht en kom maar niet meer van die bank af, want er zitten echte knallers aan te komen.

The Witcher: Seizoen 2
Hallo?! Dienen we hier überhaupt nog iets over te zeggen. Het langverwachte vervolg op de successerie die vorig jaar van start ging. Heb je seizoen 1 nog niet gezien? Doe dit dan heel snel, want seizoen 2 staat vanaf 17 december op Netflix.

La Casa de Papel: Seizoen 5B
Nog een enorme klapper die in september dit jaar met een knal van start ging (letterlijk en figuurlijk). Hoe loopt het af? De nieuwe afleveringen zie je vanaf 3 december.

Cobra Kai: Seizoen 4
Heb je met oudejaarsdag nog geen plannen? Nu wel! Seizoen 4 van Cobra Kai verschijnt dan op Netflix. De Karate Dojo-rivaliteit tussen Johnny en Daniel gaat verder.

The Unforgivable
Sandra Bullock én Netflix staan al garant voor succes. Van deze film wordt dan ook veel verwacht. Na jaren in de gevangenis te hebben gezeten komt een vrouw vrij en de gemeenschap wil haar daden niet zomaar vergeven. Vanaf 10 december te zien op Netflix.

Emily in Paris: Seizoen 2
Emily begint in seizoen 2 van deze serie steeds meer te genieten van haar baan in Parijs. Een feel-good-serie om te kijken wanneer de man van huis is. Seizoen twee zie je vanaf 22 december.

Don’t Look Up
Een film met een absolute sterrencast die vanaf 22 december te zien is. Leonardo Dicaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep en ga zo nog maar even door. Een gigantische komeet lijkt de aarde te gaan vernietigen, helaas wil niet iedereen luisteren.

Kerstfilms
Netflix staat vol met kerstfilms en er zijn er dan ook genoeg om te zijn tijdens de feestdagen. Single All the Way zie je vanaf 2 december, A California Christmas: City Lights vanaf 16 december, Grumpy Christmas vanaf 21 december. Natuurlijk staan er nog veel meer kerstfilms op Netflix, dus je komt de feestdagen absoluut wel Netflixend door

Er komt natuurlijk nog veel meer leuks aan, bijvoorbeeld: nieuwe Elite Short Stories, de spannende mini-serie Coyotes, de muzikale film Mixtape, tienerserie Kitz of het drama the Lost Daughter.

Er is en blijft genoeg te zien en vervelen is absoluut onmogelijk. Ook volgend jaar kunnen we weer veel moois op het streamingsplatform verwachten. Tot in 2022 met veel meer nieuw materiaal om te bingen!

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.