15 november bestaat de Xbox 20 jaar en wat is nu een betere manier om het te vieren dan met leuke bijpassende spullen?

Allereerst komt er een 20th Anniversary Special Edition Xbox Wireless Controller. De controller is doorzichtig zwartgrijs en heeft felgroene grips aan de achterkant. Daarnaast heeft de Xbox knop de kleur van het oude groene Xbox logo. De rest van de controller is doorzichtig zwartgrijs en heeft zilveren materiaal binnenin, zodat je alles goed kunt zien. De controller voldoet uiteraard aan de specs van de nieuwste Xbox controllers. Als je deze controller met je Xbox verbindt, krijg je een speciale dynamische achtergrond voor je console. Mocht je deze vreugde nou willen delen met een vriend, dan verbind je de controller met zijn of haar Xbox en kan hij of zij ook genieten van deze fantastische achtergrond. Opnieuw verbinden is overigens wel nodig als je de achtergrond verandert. De controller is vanaf 15 november beschikbaar voor $69,99

Als je dan toch met je nieuwe controller gaat gamen, dan wil je dat natuurlijk ook met goed geluid doen. Dat kan met de 20th Anniversary Special Edition Xbox Stereo Headset. Qua uiterlijk past hij perfect bij de controller met het doorzichtig zwartgrijs en de felgroene accenten. De headset heeft ultra zachte oorschelpen en volume is makkelijk aan te passen door te draaien aan de rechter oorschelp of je kunt direct dempen met on-ear control. Ook deze headset is vanaf 15 november verkrijgbaar voor $69,99.

Alsof dat nog niet genoeg is, komt Razer met een Quick Charging stand. Deze lader is volledig passend bij de controller met zwartgrijze en felgroene kleuren. Het 20th Anniversary logo staat lekker pontificaal voorop en zorgt ervoor dat je controller in drie uur helemaal opgeladen is. De stand is uitgerust met overcharge bescherming zodat je controller niet oververhit raakt. Fijn toch? Er is nog geen releasedatum of prijs, maar via de website van Razer kun je je op de mailinglijst zetten en blijf je op de hoogte.

En alsof dát nog niet genoeg is, kun je je ook nog eens kleden in Xbox Gear van de Xbox Gear Shop. En als je echt ruig wil gaan, dan kun je nog kiezen voor heuze Xbox Adidas sneakers. Deze felgroene vrienden maken je nieuwe gear natuurlijk helemaal af. Volg Xbox op Twitter voor het laatste nieuws over deze sneakers (die je ook nog kunt winnen) en alle andere Anniversary items.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.