Elk jaar wordt er een speciaal Halloween evenement georganiseerd in de game For Honor. Dit jaar zal het tijdelijke online evenement, genaamd Survivors of the Fog, in samenwerking zijn met Dead By Daylight en zal tussen 21 oktober en 11 november gratis speelbaar zijn voor alle spelers in For Honor.

Survivors of the Fog introduceert een gloednieuwe, en vooral ook griezelige, gamemodus genaamd Survivors. Deze gamemodus speelt zich af in de sinistere omgeving uit het Dead By Daylight-universum en is een 4 tegen 4 PvP modus. Spelers nemen het hierbij op tegen een sterkere AI, namelijk de Trapper uit Dead By Daylight. Hij baant zich een weg door de map in een bloeddorstige jacht op spelers.

Het nieuwe event komt samen met een gratis Event Pass waarin verschillende beloningen vrij te spelen zijn zoals onder andere een nieuwe Battle Outfit, een Effect en een Ornament. Daarnaast beschikken spelers ook over de mogelijkheid om Dead by Daylight geïnspireerde executies uit te voeren.

For Honor is een actiegame, ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met andere Ubisoft Studio’s. Laat een spoor van vernieling achter op het slagveld, waar je vecht voor roem en om te overleven. Het is een razendsnelle, meeslepende ervaring die vaardigheden mixt met een uniek vechtsysteem. Spelers krijgen de keuze uit een aantal unieke Helden, waaronder Ridders, Vikings en Samoerai’s. Gryphon zal dus vanaf 10 december hier deel uit maken.  Elke held beschikt over zijn of haar eigen wapenset en vechtstijl, waardoor spelers verschillende speelstijlen kunnen uitoefenen. Daarnaast kunnen spelers in For Honor het gevecht aangaan met elkaar in vier verschillende gamemodi, zoals Deathmatch, Dominion, en Duel and Brawl.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Daarnaast is de game ook backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Tot slot is For Honor onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Bekijk hier de trailer voor For Honor: Survivors of the Fog:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.