Ik heb al heel wat limited edition consoles en PC’s voorbij zien komen van verschillende gamefranchises, maar de PC die nu wordt weggegeven door Ubisoft Benelux is wel heel bijzonder.

Ubisoft introduceert de exclusieve Discos Locos-PC geïnspireerd op het uiterst dodelijke wapen uit Far Cry 6. Het is natuurlijk wel heel vet als je Far Cry 6 op een PC kunt spelen die lijkt op een wapen uit de game. De Far Cry 6 Discos Locos-PC is 3D geprint uit PLA en verstevigd op de belangrijkste plaatsen. Hij heeft een customized stand gemaakt van acryl waar het geheel mooi op gepresenteerd wordt. De afmetingen van de PC zijn maar liefst: 70x40x40 (lxbxh). Met componenten van MSI, AMD en Corsair wist Belgische PC-designer Mike Petereyns van MP-Customized er een prachtige custom PC build van te maken. De levensechte look werd aangebracht door Rick Boer, de welgekende auto-didact costumer uit Nederland.

De componenten die werden gebruikt voor de Discos Locos-PC zijn:

  • Case: MP-customized 3D printed Discos Locos case
  • PSU: Corsair SF600W
  • Moederbord: MSI B550-i Gaming Edge Wifi
  • CPU: AMD Ryzen5 5600X
  • Cooler: Corsair H60i RGB PRO XT AIO
  • RAM: Corsair Vengeance RGB Pro SL 32GB- 3600MHz
  • SSD: Corsair MP400 1TB M.2
  • GPU: MSI Gaming X trio RX6800XT /12G.

Maar, hoe kom je dan aan de PC? Pre-order vóór 7 oktober een versie van Far Cry 6 op de Ubisoft Store. Meld je vervolgens aan op de volgende website: https://store.ubi.com/nl/far-cry-6-contest.html. Als je de pre-order al eerder hebt geplaatst hoef je je alleen nog maar aan te melden via de voorgenoemde website. Je moet wel geluk hebben, want binnen de Benelux (en alleen in de Benelux) wordt één exemplaar verloot. Fingers crossed!

Far Cry 6 is vanaf 7 oktober 2021 verkrijgbaar voor Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers die Far Cry 6 op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor Xbox Series X of PlayStation 5. Ook gaat Far Cry 6 onderdeel zijn van Ubisoft+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.