Mocht je nog niet zeker weten of je Marvel’s Avengers wil aanschaffen, dan kun je de game van 29 juli tot 1 augustus uitproberen. Hiermee vieren ze ook gelijk het zomer-blockbuster-seizoen en de permanente lancering van de multiple-hero-feature in de game.

Tijdens het all-access-weekend aan het eind van deze maand kan iedereen die de volledige game wil proberen de download aanslingeren in de digitale winkel van het betreffende platform. De game is dat weekend gratis te spelen op PlayStation 4 en 5, pc (via Steam) en Stadia. “Maar, Xbox dan?” hoor ik je zeggen. Een vergelijkbare all-acces-mogelijkheid zal ook de komende maanden voor Xbox-spelers beschikbaar zijn.

Tijdens zo’n weekend probeer je misschien wel heel veel te spelen, zodat je er echt optimaal gebruik van kunt maken. Het mooie is dat je alle vorderingen en eventuele aankopen behoudt als je de game na dat weekend besluit aan te schaffen. Daarom zijn alle onderdelen van Marvel’s Avengers beschikbaar, inclusief de Reassemble-campagne, het doorlopende Avengers Initiative en de Operations van Kate Bishop en Hawkeye. Nice toch?

“Met ons eenjarig jubileum in zicht, is er nooit een beter moment geweest om samen te komen in Marvel’s Avengers. Spelers die nu instappen krijgen acht helden, een schat aan content voor één en meerdere spelers, doorlopende evenementen en meer. Bovendien komt de War for Wakanda-uitbreiding in augustus, dus is dit een geweldige kans om te beginnen, zodat je tegen die tijd klaar bent om als Black Panther te spelen en met de rest van de Avengers tegen Klaw te strijden.”

Scot Amos, co-studiohoofd bij Crystal Dynamics

Maar wat is Marvel’s Avengers nou eigenlijk? Marvel’s Avengers is een third-person actie en avontuurgame van Square Enix. Spelers krijgen een origineel verhaal die ze zowel solo als co-op kunt spelen. Online kun je een team van maximaal vier spelers samenstellen om de beste superheldenkrachten te combineren en de aarde te beschermen. Je speelt met Thor, Hulk, Iron Man, Captain America, Black Widow, Kate Bishop en Clint Barton beide als Hawkeye en de nieuw geïntroduceerde Kamala Khan, oftewel Ms. Marvel.

Ik twijfel eigenlijk al een tijdje of ik de game leuk genoeg zou vinden. Ik heb het een keer gespeeld tijdens GamesCom in Keulen, maar dat is natuurlijk maar erg kort. Zo’n gratis weekend kan dan echt wel even een uitkomst zijn. Marvel’s Avengers zal van van 29 juli tot 1 augustus gratis beschikbaar komt om te spelen op PlayStation, pc (via Steam) en Stadia. Spelers die de game op de Xbox One of Xbox Series S|X willen spelen zullen nog even moeten wachten, maar hierover zou snel meer nieuws moeten volgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.