Er is een nieuwe case! Mr. X heeft de Maze Stone gestolen! Deze steen heeft de kracht om heel Opera City in een doolhof te veranderen. Aan jou de taak om in Labyrinth City: Pierre the Maze Detective dwars door alle doolhoven Mr. X te stoppen.

Door middel van een tocht door een fantastische handgetekende wereld vol prachtige steden, dorpjes en vervloekte huizen ga je op een speurtocht. Ieder doolhof is een pareltje an sich, spot de aanwijzingen en los de extra mysterieuze challenges gedurende je avontuur op. Labyrinth City: Pierre the Maze Detective zorgt voor uren puzzelplezier voor alle doolhof-detectives.

Het puzzelspel is gebaseerd op de boeken van Pierre de Doolhofdetective van Hiro Kamigaki. De boeken hiervan zijn o.a. hier te koop bij Bol.com. De puzzels uit de boeken kunnen binnenkort op het grote gamescherm op worden gelost dankzij Darjeeling en Pixmain.

De aankondigingstrailer van Nintendo zie je hier:

Het verhaal is als volgt:
Er is een verschrikkelijke misdaad gebeurd, want uit het Opera City Museum is de Maze Stone gestolen door Mr. X. Het magische artifact zorgt ervoor dat alles in een doolhof veranderd. Aan Pierre de taak om de steen terug te vinden. Dit leidt je vanaf het museum naar de stad, naar een kasteel in de lucht, een spookhuis en nog veel meer. De hele wereld is in een doolhof veranderd, dus maak voort langs vele puzzels die opgelost dienen te worden onder leiding van Pierre the Maze Detective. Op je tocht zie je vele heerlijk handgetekende werelden en animaties en ontmoet je hilarische karakters in een wereld die voorheen enkel op papier te vinden was.

Wij hebben er zin in om dit doolhof te ontdekken, jij ook?

Labyrinth City: Pierre the Maze Detective verschijnt op 22 juni op Steam, een releasedatum voor de Nintendo Switch volgt hopelijk ook heel snel.

© Pixmain
© Darjeeling