Disney+ is nog steeds bezig met de catalogus uit te breiden, met Star was natuurlijk al het aanbod enorm gegroeid, maar Disney zou Disney niet zijn als ze nóg meer content op de streamingsdienst willen hebben. We zijn nog lang niet uitgekeken en we nemen je mee in seizoen 2021-2022 waarin we al meer dan 20 nieuwe titels kunnen verwachten. Netflix eat your heart out!

Maar liefst meer dan 20 nieuwe titels zullen exclusief als Star Originals in première gaan in Nederland. Het gaat hier om series voor het oudere publiek waarmee Disney+ echte de strijd aan gaat met andere grote streamingsdiensten. Series die we o.a. kunnen verwachten zijn ‘Pam & Tommy’, Welcome to Wrexham’ en ‘Fleishman is in Trouble’.

‘Only Murders in the Building’
Een komedie met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. Je volgt drie onbekenden die allemaal geobsedeerd zijn door misdaadverhalen, tot het drietal zelf betrokken raakt bij een echte moord. De serie gaat in de herfst van 2021 in première.

‘Dopesick’
Een miniserie die duikt in de Amerikaanse strijd tegen de opiatenverslaving.

‘Pam & Tommy’
Een biografie over Tommy Lee en Pamela Anderson over de allereerste virale video ooit.

‘Immigrant´
Een mini-serie die het waargebeurde verhaal vertelt van Somen ‘Steve’ Banerjee (vertolkt door Kumail Nanjiani), de Indiaas-Amerikaanse ondernemer die de Chippendales oprichtte.

FX
Één van de onderdelen van Star is het merk FX, ook zij zullen de komende 1,5 jaar veel nieuwe content uit gaan brengen. Op de planning staan maar liefst 30 nieuwe shows. Eerder was al bekend dat onder andere ‘American Horror Stories’, ‘Reservation Dogs’, ‘Y: The Last Man’ en een Untitled BJ Novak project later dit jaar op Disney+ zullen verschijnen. Andere nieuwe series zijn de docuserie ‘Welcome to Wrexham’ over Wrexham, een arbeidersstad in Noord-Wales en ‘The Choe Show’, een interviewprogramma met David Choe.

In 2022 kun je kijken naar de docuseries ‘Dear Mama’ over Tupac Shakur en ‘Pistol’ over Steve Jones, de gitarist van de Sex Pistols. ‘Fleishman is in Trouble’ is een serie gebaseerd op de bestseller van Taffy Brodeser-Akner en geeft je een kijk op het moderne leven.

‘The Big Leap’
Van Disney Television Studios kunnen we de komende 18 maanden o.a. ‘The Big Leap’ verwachten, een dramedy over een groep diverse, ongelukkige personages die proberen hun leven te veranderen door deel te nemen aan een mogelijk levensvernietigende reality dansshow.

‘Maggie’
Een korte film van Tim Curcio. We volgen een jonge vrouw die probeert om te gaan met haar leven als helderziende.

‘Queens’
Vier vrouwen van in de veertig herenigen zich als de Nasty Bitches, een legendarische hiphopgroep uit de jaren 90.

 ‘Our Kind of People’
Een dramaserie gebaseerd op het boek van Lawrence Otis Graham. Het verhaal speelt zich af in Oak Bluffs op Martha’s Vineyard, 
al meer dan 50 jaar een historisch bastion van de rijke en machtige zwarte elite.

 ‘The Wonder Years’
Dit coming-of-age verhaal speelt zich af in de late jaren ’60 en werpt een nostalgische blik op een zwart middenklassengezin in Montgomery, Alabama. Je ervaart het verhaal door de ogen van de fantasierijk 12-jarige Dean.

National Geographic
Van National Geographic kunnen we de volgende titels verwachten: ‘Gordon Ramsay: Uncharted’, ‘Trafficked with Mariana Van Zeller’, ‘Running Wild with Bear Grylls’ en ‘Wicked Tuna’. 

Uiteraard hebben we nu alles in een notendop omschreven, maar de komende tijd komen er ongetwijfeld trailers aan bod met meer visueel beeld over de nieuwe series. Persoonlijk kijk ik erg uit naar diverse docu’s. Naar welke film, serie of docu kijk jij uit?

Genieten van een abonnement op Disney+ en dus van de enorme hoeveelheid aan content?  Hier kun je je inschrijven. De prijzen bedragen per maand €8,99 en €89,99 voor een jaarabonnement.

©2021 Disney and its related entities

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.