Man, man, man wat heb ik genoten van Mario + Rabbids. Een heerlijke game waarin je met Mario-personages Rabbids neer dient te knallen. Voor de fans is er goed nieuws, want er is een opvolger op komst, namelijk Mario + Rabbids: Sparks of Hope!

Tijdens de Ubisoft presentatie op de E3 was de aankondiging van Mario + Rabbids: Sparks of Hope een grote verrassing. Vrijwel niemand had een opvolger zien aankomen, maar des te blijer kunnen de fans zijn. Opnieuw kunnen we gaan samenwerken met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid peach, Rabbid Luigi en al hun vrienden in een heerlijke galactische reis om het kwaad te verslaan, letterlijk en figuurlijk. We gaan onze Spark-metgezellen proberen te redden. Verken planeten in de melkweg terwijl je mysteries ontdekt en vele uitdagende quests tegemoet gaat.

Bekijk de komische première-trailer hier:

Het verhaal gaat dat Cursa, een mysterieuze en kwaadaardige entiteit, energie zoekt om zijn snode plannen te kunnen verwezenlijken. De melkweg wordt hierdoor in complete chaos gestort. De Sparks, griezelige wezens die een mix zijn tussen Lumas & Rabbids, zijn hun leven niet meer zeker, want de kwade invloed wil zonder genade iedereen vernietigen die in zijn weg staat. Om de rust te doen wederkeren in de melkweg en de Sparks te redden is de hulp van Mario en zijn vriendin ingeschakeld om samen met de Rabbids naar mysterieuze en verrassende planeten te reizen en het kwaad te verslaan.

Net als in het origineel maak je een droomteam van drie helden en is het de bedoeling al de bazen neer te halen. De werkwijze is bekend, het nieuwe verhaal zal zo nu en dan weer hilarische uitspanningen hebben. Vecht krachtig met je eigen unieke skills, denk tactisch en zorg dat de tegenstanders jou niet weten te raken.

Heb nog wel eventjes geduld, en speel gerust het origineel nog even opnieuw, want Mario + Rabbids: Sparks of Hope komt pas in 2022 uit en zal exclusief voor de Nintendo Switch te krijgen zijn. In ieder geval al een supertoffe game om in 2022 naar uit te kijken.

© 2021 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Rabbids, Ubisoft, and the Ubisoft logo are registered or unregistered trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries. Nintendo properties are licensed to Ubisoft Entertainment by Nintendo. SUPER MARIO characters © Nintendo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.