Cadeautjes van Nintendo, wie wordt daar nu niet vrolijk van? Wij in ieder geval wel. Zo nu en dan geeft Nintendo gratis games cadeau, hoewel gratis…. voor een week dan. Een tijdje geleden konden we Descenders uitproberen en ditmaal is het de beurt aan ritme-game FUSER. Draaien maar achter die tafels vanaf 29 juni!

FUSER is een muziekgame van de makers van Rock Band en Dance Central en stamt alweer uit november 2020. Tot nu toe is de game grotendeels onder de radar gebleven of gewoon ondergesneeuwd door andere games voor de Nintendo Switch. Daarom een uitermate goede zet van Nintendo om de game af te stoffen en spelers een week lang gratis kennis te laten maken. Onder de noemer Game op Proef dropt Nintendo zo nu en dan games om tijdelijk, geheel gratis, uit te proberen.

FUSER is vanaf  dinsdag 29 juni om 10:00 uur tot dinsdag 5 juli 23:59 gratis te spelen, echter dien je wel een Nintendo Switch- Online lidmaatschap te hebben. Nog nooit van gehoord? Dan kun je een gratis proefperiode van 7 dagen nemen.

Waar draait FUSER nu precies om? Muziek natuurlijk! Je staat achter de draaitafels op de grootste festivals en brengt de tofste, leukste en coolste nummers ten gehore, althans vanuit jouw optiek dan. Creeer je eigen geluid door nummers te mixen en deze remixes en optredens te delen met de wereld. De bibliotheek bestaat uit meer dan 100 nummers, waaronder een aantal klassiekers als ‘Hot Stuff’ van Donna Summer, ‘Never Gonna Give You Up’ van Rick Astley, ‘Satisfaction’ van Benny Benassi, ‘Jolene’ van Dolly Parton en ‘I Wanna Dance With Somebody’ van Whitney Houston. Maar ook recente toppers waaronder ‘Sweet But Psycho’ van Ava Max, ‘Blinding Lights’ van The Weeknd, ‘Dance Monkey’ van Tones & I, ‘Stressed Out’ van TwentyOne Pilots en ‘Bad Guy’ van Billie Eilish. Genoeg tophits om dus een toffe muziekmix te maken en je publiek los te laten gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.