Scheuren over het circuit van Spa net als Max Verstappen, Lewis Hamilton of mijn favoriet Charles Leclerc. Ga de strijd aan en laat zien waarom jij eigenlijk prima een F1 coureur had kunnen worden met F1 2012 the official videogame.

Braking Point
Dankzij de verhaalmodus “Braking Poin” maak je een epische reis en ervaar je hoe het is om F1 coureur te zijn. Vanuit het klassement van de Formule 1 baan je een weg naar roem in de wereld van de Formule 1. Je ervaart de levensstijl op en buiten het circuit. Daarnaast komt ook Devon Butler terug in de gloednieuwe verhaalmodus.

Samen racen
Wie is de beste F1 coureur thuis of in de vriendengroep? Met F1 2021 kan je ook de Career modus spelen met vrienden zowel coöperatief als competitief. Elke speler heeft volledige controle over de rijhulpmiddelen. Hierdoor is de game speelbaar voor zowel veteranen als nieuwkomers in de serie.

Stort je in het seizoen
Via de functie ‘Real-Season Start van F1 2021 kun je via het live-klassement in de actie van dit seizoen storten om de resterende races over te nemen en te reiden. Zo beleef je de F1 nog meer live en realistisch.

F1 2021
In de game kan je aan de slag gaan met My Team. Bij de F1 Digital Deluxe editie krijg je zeven iconische coureurs voor je My Team zoals Michael Schumacher, Ayrton Senna en Alain Prost. In F1 2021 zit ook een split-screen voor twee spelers, kortere seizoenen en F2. Maar ook verschillende rijhulpmiddelen, coureursstatistieken en multiplayer functie. F1 2021 is vanaf 16 juli verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en de PC. De Deluxe Edition is al vanaf 13 juli verkrijgbaar om je alvast een voorsprong te geven.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.