De E3 van Xbox is ieder jaar weer een show waar ik me op verheug. Hoe ver zijn ze met een nieuwe Fable? Wanneer kunnen we een nieuwe Horizon verwachten? Dit jaar was de E3 show van Xbox samen met Bethesda. En wat een geweldige games kunnen we verwachten, bekijk en lees hier de samenvatting. Starfield
Xbox bestaat dit jaar alweer 20 jaar en de eerste game die ze showden is een game waar ze al 25 jaar aan werken, namelijk Starfield. Tijdens de show lieten ze de eerste game teaser van deze geweldige game zien. Deze game verschijnt op de magische datum 11-11-22. Ik vraag mezelf af of dit nog een extra betekenis heeft binnen de game en team. Met de Xbox Game Pass kan je deze game meteen op dag een gaan spelen.

Stalker 2 – Heart of Chernobyl
Heel gek wellicht maar het lijkt mij een keer geweldig om naar Pripjat/Tsjernobyl te reizen. Hoe indrukwekkend is het om na de ramp te kunnen zien hoe de natuur zich daar weer hersteld. In de game Stalker 2 – Heart of Chernobyl zien we niet alleen dat de natuur zich hersteld maar dat er meer aan de hand is in deze stad. Op 28-04-2022 gaat de reis beginnen en is de game met de Xbox Game Pass vanaf dag 1 te spelen.

Back 4 Blood
Een goede zombie game is bij mij altijd welkom. Warner Bross games komt deze herfst, 12-10-2021, met Back 4 Blood waarin we tegen griezelige zombies kunnen strijden. Heb jij de game al op je wishlist gezet? Bekijk hieronder de trailer. https://youtu.be/Oqesvrf87DA

Xbox Console Exclusive
Naast een aantal nieuwe games heeft Xbox ook een aantal console exclusive games voor ons in petto. Daarnaast is er dankzij de samenwerking met Bethesda ook nog een flink aantal games aan de bibliotheek van games toegevoegd voor Xbox Game Pass.

Contraband
Dit is een van de Xbox Console Exclusive games die we kunnen gaan verwachten. Deze game speelt zich af in de jaren 70 en die vibe krijg je zeker mee in de trailer mede dankzij de geweldige muziek.

Sea of thieves: A Pirate’s Life
Shiver me timbers! Er is een geweldige upgrade voor Sea of Thieves aangekondigd, A Pirate’s Life waardoor je met Captain Jack Sparrow de piratenwereld induikt, Savvy?

Yakuza Like a Dragon
Ook deze game kunnen we gaan spelen dankzij de Xbox Game Pass. Xbox zet erg in op zijn Game Pass met een grote bibliotheek games om te spelen voor een redelijk bedrag per maand.

Battlefield 2042
In de nieuwe Battlefield gaan we een aantal jaren vooruit. Er zijn wolkenkrabbers, tanks, zandbuggy’s en nog veel meer. Uiteraard is samenwerken de key to succes binnen Battlefield. Ga op 22-10-2021 de strijd aan met je vrienden in de nieuwe Battlefield 2042.

Twelve Minutes
Via de Xbox Game Pass kun je deze zomer, 19-8-2021, de interactieve triller Twelve Minutes spelen. Ontdek jij welk verhaal er achter deze triller schuil gaat?

Psychonauts 2
Een game die ik zeker met mijn dochters kan gaan spelen deze zomer is Psychonauts 2. Bekijk hieronder de trailer en bereid je voor om op 25-8-2021 te gaan gamen met Psychonauts 2.

Fallout 76: Steel Reign
De samenwerking met Bethesda brengt veel leuks naar de Xbox Game Pass. Zo ook Fallout 76: Steel Reign. Naast deze geweldige game zijn er nog 30 meer titels die met de Xbox Game Pass te spelen zijn.

The Elder Scrolls Online: Console Enhanced
Een game die veel gamers met veel liefde en plezier spelen is toch zeker wel The Elder Scrolls Online. Bekijk hieronder de trailer van The Elder Scrolls Online: Console Enhanced en duik weer de wondere wereld in van Tamriel.

Party Animals
Wanneer je een vechtspel wilt spelen en tegelijkertijd flink in een deuk liggen, zit je met Party Animals helemaal goed! In deze game vecht je met knuffeldieren tegen elkaar en dat ziet er hilarisch uit. Deze game komt in 2022 uit en ik weet zeker dat mijn dochter deze game wil spelen.

Hades
Vanaf 13 augustus kun je deze game via de Xbox Game Pass gaan spelen.

Somerville
De trailer van deze game beloofd al veel goeds. Maar we moeten tot 2022 wachten tot we deze game kunnen spelen met de Xbox Game Pass.

Halo Infinite
Zeg je Xbox dan zeg je Halo! Deze kerst kan jij aan de slag gaan met de free to play game Halo Infinite. Maak maar alvast wat ruimte vrij op je schijf en hou je agenda leeg. Deze kerst speel jij Halo en heb je geen tijd voor andere zaken.

Diablo II Ressurrected
In deze game die op 23-9-21 uitkomt kan je samen met 8 andere de strijd aan in de wereld van Diablo! https://youtu.be/0a8XsBgB7U0

A Plague Tale: Requiem
Een goed verdrietig verhaal werkt bij mij altijd. De teaser van A Plague Tale: Requiem wekt wel mijn interesse. Helaas moeten we wachten tot 2022 voordat we kunnen duiken in dit verhaal.

Slime Rancher 2
Als er een game is die hier nu veel gespeeld word is het wel Slime Rancher. En nu komt er een vervolg op deze geweldige vrolijke game. In 2022 kunnen we aan de slag met slimes verzamelen.

Shredders
December wordt weer als vanouds gevuld met een aantal goede games. In de game Shredders laat jij de gaafste tricks zien dankzij je Xbox Game Pass.

Atomic Heart
Dit is toch zeker ook wel een schietspel die vele op hun lijst hebben staan. De game ziet er geweldig uit op de Xbox.

Replaced
Deze side-scrolling steampunk action game kunnen we in 2022 gaan verwachten.

Grounded The Shroom en Doom update
Vele zitten heerlijk in de wereld van Grounded te spelen. Vanaf 30 juni komt er een update, The Shroom en Doom. Dankzij deze geweldige update kan je niet alleen paddestoelen vinden maar ook vechten tegen een monsterlijke spin. Daarnaast schijnt er veel vraag te zijn geweest door gamers dat ze graag in de game willen zitten, dus ook dat is dankzij de update The Shroom en Doom mogelijk.

Among Us 15 player lobbies
Gamen met maar liefst 15 spelers, Among Us maakt het mogelijk.

Eiyuden Chronicle: en rising (2022) Hundred Heroes (2023)
De komende tijd kunnen we twee titels verwachten Eiyuden Chronicle en Hundred Heroes. Een game die zeker anime fans kunnen waarderen.

The Ascent 29 juli
Dankzij de Xbox Game Pass kunnen we op 29 juli 2021 in de wereld van The Ascent gaan spelen. Een game die zeker ook flink wat humor bevat. Ik kijk er heel erg naar uit om met deze game aan de slag te gaan.

Age of Empires IV
Als er een gamereeks is die ik veel gespeeld heb dan is het wel de Age of Empires reeks wel. Age of Empires IV komt uit op 28 oktober 2021. Hoe bouw jij jouw ideale wereld en maak jij geschiedenis?

The Outer Worlds 2
Er kan helaas nog niet veel vrijgegeven worden over de nieuwe The Outer Worlds behalve de titel, The Outer Worlds…..2! Originele naam had ik niet verwacht.

Microsoft Flight Simulator
Heerlijk rondvliegen veilig vanaf je bank in een van de vele vliegtuigen?  Dat kan vanaf 27 juli met Microsoft Flight Simulator op je console!

Forza Horizon 5 (9 november)
Een van de games die ik ontzettend graag speel is de Forza Horizon reeks. Fijn rond rijden in geweldige auto’s die net iets te duur zijn voor mijn bankrekening. Dit keer brengt Forza Horizon 5 ons naar de open wereld van Mexico met de exclusieve AMG Project One Forza Edition wagen. Wat een bruut beest om te zien. Ik kan niet wachten tot ik op 9 november fijn Mexico kan verkennen.

Redfall
Tijd voor wat anders om mee te griezelen. Het is de tijd van vampieren met de zomer game van 2022 Redfall. Ik ben erg benieuwd hoe deze game zich gaat ontwikkelen en kan niet wachten tot ik wat vampieren kan vernietigen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.