Hier zaten we echt op het puntje van onze stoel tijdens de uitzending van de Ubisoft Forward stream. Wat kunnen we de komende tijd gaan verwachten van Ubisoft? Hier een overzicht van wat er tijdens de E3 Ubisoft stream is verteld.

Rainbow Six Extraction
In de trailer van Rainbow Six Extraction kunnen we weer genieten van prachtige beelden met ontzettend sterke vrouwelijke rollen.  Dit keer werk je als team samen tegen de aliens en heb je verschillende nieuwe wapens tot je beschikking. Daarnaast is het van groot belang om een operator die MIA status heeft te vinden en redden. Tijdens iedere missie riskeer je upgrades te verliezen, dus het is van groot belang dat je goed uitkijkt en samenwerkt in deze co-op shooter. We hoeven gelukkig niet lang te wachten tot we met dit avontuur aan de slag kunnen gaan, Rainbow Six Extraction is vanaf 16 september beschikbaar. Crossplay is ook mogelijk gemaakt voor deze game.

Rocksmith+
Bij het zien van nieuws over deze subscription service moest ik meteen aan mijn muzikale dochter denken. Ze speelt al een aantal jaar piano en afgelopen winter is ze zelf begonnen met leren gitaar spelen. Rocksmith+ zal een geweldig hulpmiddel voor haar zijn om nog meer plezier te krijgen in het leren gitaar spelen. Dankzij de Rocksmith+ app op je smartphone kan je deze gebruiken als een microfoon. Op de PC kan je de groeiende muziek bibliotheek van Rocksmith+ en verschillende video lessen bekijken. Je kan op je eigen ritme verschillende nummers leren op je akoestische, elektrische of basgitaar. Je kan nu ook registreren om de closed beta uit te proberen. Rocksmith+ maakt het mogelijk om gitaar te leren spelen zonder extra benodigdheden.  Ik heb mijn dochter al opgegeven voor de closed beta.

Riders Republic
Wat zou ik het ontzettend gaaf vinden om heerlijk te paragliden door de lucht. Helaas houdt mijn sterke verantwoordelijkheidsgevoel richting mijn dochters, wil om te leven en hoogtevrees mij tegen om dit ook echt daadwerkelijk fysiek te doen. Hoe geweldig is het dat we als gamers al deze dromen toch in videogames uit kunnen laten komen. In Riders Republic kan je alles wat ook maar een beetje richting extreme sports gaat veilig uitproberen vanachter je console en/of pc. Leer nieuwe trucs, manage je carriere, ga de strijd aan met je team tegen een andere team en beleef extreme sports zoals snowboarden, downhillen/mountainbiken, paragliden en meer. Naast wedstrijden kan je er ook voor kiezen om de wereld te ontdekken en rustig bezig te zijn met jouw extreme sport. Al deze avonturen kunnen we vanaf 2 september gaan beleven in Riders Republic.

Just Dance 2022
Dit jaar heeft het Ubisoft team achter Just Dance 2022 samengewerkt met niemand minder dan Todrick Hall van het populaire nummer Nails, Hair, Hips and Heels. Ontdek ook hoe je dankzij Just Dance 2022 onderdeel kan zijn van zijn nieuwe music video. Naast muziek en dansjes van Todrick Hall kunnen we ons ook uitleven op 40 nieuwe nummers met muziek van o.a. Ciara en Imagine Dragons. Dus maak snel ruimte in je woonkamer en ga lekker dansen!

Assassins Creed Valhalla uitbreidingen
Ubisoft is nog lang niet klaar met Assassins Creed Valhalla dus er komen een aantal nieuwe uitbreidingen aan, een daarvan is Siege of Paris. Voor de echte geschiedenis fans heeft Ubisoft een gratis Discovery Tour Viking Age beschikbaar voor alle Assassins Creed Valhalla bezitters. Ook beloofd Ubisoft dat er volgend jaar nog meer uitbreidingen voor Assassins Creed Valhalla worden uitgebracht.

Films
Ubisoft houdt zich niet alleen bezig met videogames. Nee er is ook een film op komst, Werewolves Within bekijk de trailer hier.

Far Cry 6
Dit is toch wel een van mijn favoriete gaming reeks van Ubisoft. Dit keer duiken we met Far Cry 6 nog dieper de grimmige wereld in van Far Cry. We maken kennis met de zoon van dictator Anton Castillo. Bevrijd Yara van hun dictatuur en vecht tegen het regime. De Collector’s Edition bevat trouwens een geweldige replica van Tostador de vlammenwerper, #verlanglijstje.

Mario + Rabbids Sparks of Hope
Het heeft even geduurd maar het geduld van Mario en Rabbids fans word beloond met de nieuwe Mario + Rabbids Sparks of Hope game. De game kunnen we in 2022 gaan spelen, een aantal van onze redactieleden heeft deze game zeker op hun lijst gezet.

Avatar Frontiers of Pandora
Herinneren jullie je nog de geweldige Avatar film? Dankzij Ubisoft kunnen we deze geweldige wereld eindelijk ook gaan beleven dankzij Avatar Frontiers of Pandora. De beelden beloven veel goeds en ook ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te kunnen gaan met deze game.  Helaas moeten we nog wel tot 2022 wachten voordat we daadwerkelijk deze game kunnen gaan spelen.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.