In de turn-based game Rogue Lords treedt je in de hoeven van de duivel die verslagen is door demonenjagers. Bekijk de nieuwe gameplay-trailer en ontdek waarom deze game duivels goed is.

In Rogue Lords ga je het gevecht aan door je kracht te heroveren. Hiervoor moet je je discipelen erop uitsturen om enkele legendarische artefacten te vinden. De duivel is de duivel niet wanneer deze krachten heeft om hier en daar vals te spelen. Je betaald hiervoor wel een deel van je Diabolic Essence, is je essence op dan komt je run ten einde. De smerige vertegenwoordigers van het goede aka demonenjagers komen in golven jouw kant op. Je discipelen gaan het gevecht met hen aan let wel op hun gezondheidsbalk, is deze helemaal leeg dan is hij/zij wel kwetsbaar. Door je Diabolic Essence goed in te zetten kan je jouw discipelen sterker maken en de gezondheidsbalken van je vijanden verzwakken. Steel de buffs van je tegenstanders of stuur debuffs naar je vijanden. Zo maak je met jouw duivelse krachten een verwoestende combo.

Tijdens interactieve events kan je jouw Diabolic Essence ook gebruiken om de kans op succes te vergroten. Activeer je Devil Mode en zorg ervoor dat het evenwicht in jouw voordeel doorslaat om het gewenste resultaat te behalen en boezem angst in bij stervelingen. Zo maak je kans op kostbare bonussen voor de rest van je run. In Rogue Lords heb je verschillende routes die je kan volgen. Op basis van gebeurtenissen kies je de route. Maar de wegen van de duivel zijn eindeloos. Door wat van je essence op te offeren kan je geheime paden volgen en heel makkelijk plaatsen bereiken waar krachten verborgen liggen die bepalend kunnen zijn voor jouw succes.

Rogue Lords verschijnt in 2021 voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.