NACON en RaceWard Studio hebben een gloednieuw motorracegame ontwikkeld, RiMS Racing. De experts van de Italiaanse studio bieden spelers een geweldige ervaring door racen met mechanics te combineren. Zo komt de ervaring van motorracen nog dichter bij de realiteit.

In de nieuwe gameplay trailer van RiMS Racing kunnen we een van de acht beschikbare motoren bewonderen. Na de Ducati Panigale V4 R en de MV Agusta F4 RC kunnen we de Aprilia RSV4 1100 Factory bewonderen. Met zijn aerodynamica, snelheid, geïntegreerde winglets en dubbellaagse kuip is dit de nieuwste motor van de fabrikants wedstrijdafdeling en bevat de krachtigste motor die ze ooit hebben gebruikt, 217pk. Net als bij de andere gereproduceerde motoren in de game kan ook de Aprillia in de loop van de game steeds verder geoptimaliseerd worden met behulp van de unieke mechanical-interface van RaceWard Studio.

Je rijstijl, mechanische status van onderdelen en raceomstandigheden hebben allemaal direct invloed op het gedrag van de motor. Dit zorgt voor een unieke realistische race ervaring. De extreme hoeveelheid aanpassingsopties en de precisie binnen het physics-systeem legt RiMS Racing de nadruk op de samenhang tussen alle onderdelen. Spelers kunnen hun motor volledig demonteren en elk element vervangen om zo de best mogelijke setup te bereiken. Gebruik verschillende tools om mechanische onderdelen te vinden en upgraden, zoals de Motorbike Status Check, die een realtime analyse geeft van de status en prestaties van de motor.

In deze nieuwe gameplay trailer krijg je een demonstratie op een van de iconische locaties die RiMS Racing heeft gereproduceerd. Het officiële Nürburgring-circuit in Duitsland met zijn vele verschillende soorten bochten. Daarnaast de adembenemende Atlantic Road in Noorwegen op de grens van oceaan en land.

RiMS Racing verschijnt op 19 augustus 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC en Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.