We hebben nog een klein beetje geduld nodig voor de release van Mass Effect Legendary Edition. Tot die tijd kunnen fans genieten van een grote hoeveelheid nieuwe content, waaronder de Mass Effect soundtrack ‘mega-cut’, een unieke creator tool om custom key art mee te maken en nog veel meer gratis Mass Effect-content.

Mass Effect fans kunnen hun hart ophalen dankzij de webervaring die Bioware heeft gebouwd. Hiermee kunnen fans hun eigen Mass Effect Legendary key art vormgeven. Zowel nieuwe als ervaren shepards kunnen hun teamgenoten, moraliteit en locaties kiezen om hun gepersonaliseerde key art vervolgens te delen met vrienden of social media. De afbeeldingen kunnen in verschillende formaten gedownload worden, waaronder 4k en slip cover format. Zo kunnen spelers de fysieke editie van de game personaliseren wanneer zij deze aanschaffen. De webtool is via deze link beschikbaar.

Terwijl je creatief bezig bent met jouw Mass Effect artwork kan je luisteren naar een langdurige soundtrackvideo, bestaande uit maar liefst 88 tracks. In deze soundtrackvideo vind je muziek uit alle drie de games in de trilogie. Ook de nieuwe song ‘Resynthesis’ is beschikbaar. De soundtrack kan je via deze link beluisteren.

Om het feest compleet te maken heeft BioWare ook grote hoeveelheid bonuscontent vrijgegeven die eerder alleen beschikbaar was via de Deluxe Editions van Mass Effect 2 en 3. In de bonuscontent vind je 88 muzieknummers uit de gehele trilogie, 2 digitale artbooks, 2 digitale comicbooks en een digitale lithograaf van de Normandy in actie. Download al deze extra gratis content via deze link.

Mass Effect Legendary Edition wordt uitgebracht op 14 mei voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.