Het lijkt er op dat we dit jaar geen (nieuwe) grote release gaan verwachtten vanuit Nintendo. Gelukkig zijn er wel toffe remakes om je uren mee te vermaken, onder andere met een nieuwe Mario Golf.

In de Nintendo Direct die eerder dit jaar werd uitgezonden werd de game al geïntroduceerd. Naarmate de release steeds dichterbij komt worden er ook steeds meer details over de game beschikbaar.

In de basis ligt de focus in Mario Golf: Super Rush natuurlijk om golfen met Super Mario- personages uit het paddenstoelenrijk, maar er is meer te beleven in de game. De nieuwe trailer laat zien dat we vanaf 25 juni vele personages kunnen verwelkomen, supergoede banen en meer details. Bekijk de nieuwe trailer hier:

Golfen, het is een sport an sich waarbij je toch de nodige tactieken onder de knie dient te hebben om überhaupt die bal een mep te kunnen geven. Gelukkig helpt Nintendo de beginners (maar natuurlijk ook pro’s) een handje met eenvoudige besturing waarin je enkel de richting en de kracht dient te bepalen. Met speciale effecten beinvloed je de bal een extra om te bepalen hoe hij na de landing gaat rollen. Speciaal voor Mario Golf: Super Rush zijn er 16 personages opgetrommeld om een balletje te komen slaan. Pauline, Chargin’ Chuck en King Bob-omb zijn er zelfs voor het eerst bij.

Met enkel een balletje slaan lijkt de lol er in Mario Golf natuurlijk snel van af, maar Nintendo brengt niet zomaar een game uit en daar hebben ze het nodige op bedacht. Er zijn diverse spelstanden, waaronder Speedgolf, Vlaggenjacht en Standaardgolf. Het leukste is ongetwijfeld de modus Avontuur waarin je je kunt opwerken van beginner naar echte prof met je Mii-personage. Communiceer met bekende inwoners uit het paddenstoelenrijk om slagen te oefenen of om diverse uitdagingen aan te gaan. Hoe beter je wordt hoe meer ervaringspunten je verdient en je personage stijgt in level.

Met wie ga jij vanaf 25 juni een potje digitaal golfen?
© Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.