Afgelopen vrijdag is de Mass Effect Legendary Edition gelanceerd voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Voor de lucky few met een PlayStation 5 en/of Xbox Series X|S is de game ook speelbaar dankzij de geoptimaliseerde backward compatibility.

De Mass Effect Legendary Edition zorgt ervoor dat jij deze geweldige science fiction role-playing trilogie met haarscherp beeld kan spelen in 4K Ultra HD met HDR. Zo beleef je de game helemaal optimaal en ervaar je nog meer de wereld en legende van Commander Shepard. Naast de singleplayer basiscontent bevat Mass Effect Legendary Edition ook meer dan 40 DLC voor het verhaal, wapens en armor packs uit Mass Effect, Mass Effect 2 en Mass Effect 3.

”Er is nooit een beter moment geweest om het epische verhaal van deze legendarische trilogie te beleven, of je nu nieuw bent in de franchise, of er naar uitkijkt om ‘m voor de tiende keer uit te spelen”, zegt Mac Walters, Project Director van de Mass Effect Legendary Edition en lead writer van de originele trilogie bij BioWare. “Dit is niet alleen een passieproject voor ons team, maar het is iets waarvan we weten dat de fans hier al een lange tijd om hebben gevraagd. We zijn ontzettend blij om dit moment te kunnen delen met onze fans over de hele wereld en we kijken uit naar hun persoonlijke verhalen als Shepard.”

Bekijk nu ook de lanceertrailer van Mass Effect Legendary Edition. Mocht je de game nog niet hebben raak je nu wellicht toch overtuigd. Voor echte science fiction fans is deze game echt een must-have.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.