De niet gewelddadige, civilization-building game Before We Leave is nu verkrijgbaar op Steam met allerlei nieuwe content en voorgaande updates. Ben jij er klaar voor om jouw rijk te bouwen?

De game Before We Leave was eerder al verkrijgbaar via de Epic Games Store maar is nu ook verkrijgbaar via Steam en er is meteen ook nieuwe content toegevoegd. In deze game bevind je je in een wereld die opgebouwd moet worden na een apocalyps. Jij moet de wereld opnieuw ontdekken en de beschaving opbouwen. Er zijn nieuwe scenario’s toegevoegd waaronder het weer die effect hebben op jouw uithoudingsvermogen, groei van jouw gewassen en ook snelheid van bewegen. Al deze content is ook verkrijgbaar voor spelers die de game al via Epic Game Store spelen. Bekijk de lanceringstrailer hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.