Perfect World Entertainment en Glimmer Studio hebben een nieuwe game aangekondigd, Lumione een prachtige game waarbij je licht brengt in de duisternis. Er is onlangs een Steam Pagina voor deze game aangemaakt waardoor jij deze al aan je wishlist kunt toevoegen.

Lumione is een horizontale jumping action game waarbij je letterlijk licht in de duisternis brengt. De game speelt zich af diep in de duistere zee. De wezens van de zee worstelen met angst vanwege alles wat ze verloren hebben. Maar dan verschijnt er een licht in de duisternis die kleine elfjes sturen om licht te brengen. Deze prachtige rustgevende game is gemaakt door een groep jonge game developers. In deze game heb je verschillende dodelijke vallen en puzzels die je moet overwinnen in je zoektocht naar het licht. Er zijn vier hoofdstukken en meer dan 100 verschillende levels te spelen. De game zal in ontwikkeling blijven waardoor er nieuwe features en mechanics via DLC te verkrijgen zijn. Bekijk hieronder de trailer en zet de game alvast op je Steam wishlist via deze link. Lumione zal later ook verkrijgbaar zijn op de Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.