Xbox heeft weer een aantal nieuwe gaming gadgets uitgebracht klaar voor de gametoekomst. Deze gadgets zijn compatibel met Xbox One, Xbox Series X|S en meer. Zo kan je met de nieuwste controller van Xbox snel al je triomfen delen.

Xbox draadloze controller – Daystrike Camo Special Edition
De nieuwe Xbox draadloze controller is voorzien van een opvallend camouflagepatroon in rood, grijs en zwart. Je doel houd je vast met een hybride navigatiepad en gestructureerde grip op de triggers, bumpers en achterkant van de behuizing. Dankzij een speciale knop leg je content naadloos vast en kan je deze snel delen. De Xbox draadloze controller – Daystrike Camo Special Edition kan je snel koppelen met Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10-pc en Android. Apple fans ook de iOS-ondersteuning komt eraan. Adviesprijs voor de Daystrike Camo Special Edition is 64,99. Wil je dezelfde functionaliteit maar dan zonder camouflage jasje? Dat kan ook de nieuwe draadloze Xbox controller heeft dezelfde functionaliteit en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw, rood en volt. De adviesprijs voor deze controller is 59,99. Beide controllers hebben een batterijduur tot 40 uur op AA-batterijen, afhankelijk van overige accessoires die samen gebruikt worden.

Xbox draadloze headset
Met de nieuwe Xbox draadloze headset heb je een 100% draadloze verbinding met je Xbox console zonder dongle of basisstation. De headset ondersteunt ruimtelijke geluidstechnologie├źn zoals Windows Sonic, Dolby Atmos en DTS Headphone:X voor een realistisch en nauwkeurig geluid dat je volledig omringt. Zo kan je vijanden nog sneller spotten. De zachte oorschelpen en het lichtgewicht ontwerp en de aanpasbare pasvorm zorgen ervoor dat je urenlang comfortabel kan spelen. De draaiknoppen in de oorschelpen zorgen voor een intu├»tieve manier om het volume en de game/chatbalans te wijzigen. Je mic kan je aanpassen en ook makkelijk verbergen wanneer je deze niet gebruikt. Daarnaast bevat de Xbox draadloze headset spraakisolatie technologie. Hierdoor focust de microfoon op je stem om achtergrondgeluiden te verminderen. Met de Xbox Accessoires-app kan je jouw audio helemaal afstemmen. Zo kan je de instellingen van de equalizer, basversterking, auto-mutegevoeligheid en mic-monitoringsniveaus instellen. Koppel dit direct aan je console met Xbox draadloze radio en maak verbinding met je mobiele apparaat met Bluetooth om onderweg naar muziek te luisteren of te chatten. De levensduur van de batterij is 15 uur met de interne oplaadbare batterij. Adviesprijs voor de nieuwe Xbox draadloze headset is 99,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.