Deze zomer kunnen we op de pc aan de slag met Hell Architect. In deze survival-sim gevuld met duivels donkere humor ga jij aan de slag met zondaars in hel.

In Hell Architect ben je zoals je al zal vermoeden de architect van hel. Het is jouw taak om nieuwe gevangenissen te bouwen voor de verdwaalde zielen en zondaars in hel. Net als iedere groot bedrijf wordt hel strikt gemanaged onder het toeziend oog van Lilith hoofd HR-afdeling. Het is aan jou de taak om op een creatieve manier de zondaars te laten lijden voor de rest van hun eeuwigheid in hel. In plaats van de ladder omhoog te klimmen, klim je deze uiteraard naar beneden om nog dichter bij Lucifer te komen en zijn goedkeuring te krijgen.

Je hebt een aantal verschillende opties beschikbaar om jouw eigen hel te creĆ«ren. Alle verdwaalde zielen die door de poorten van hel komen hebben hun eigen mogelijkheden en vaardigheden. Zet ze aan het werk om middelen voor je te verzamel en het zware werk te doen terwijl jij je concentreert op het ontwikkelen van nieuwe gebouwen en martelwerktuigen. Dit alles uiteraard om het verblijf van de verloren zielen zo “comfortabel” mogelijk te maken. Jouw hel moet voorbereid zijn op alle verloren zielen en VIP-demonen die in jouw domein belanden. Grijp de zweep, neem de leiding en maak indruk op Lucifer als de beste architect van hel.

Hell Architect komt deze zomer via Steam naar de PC. Zet de game alvast op je Steam Wishlistt en blijf zo op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.