Ondanks dat de bioscopen nog eventjes dicht zijn, krijgen we natuurlijk nog wel trailers naar onze hoofden geslingerd! Hopelijk kunnen we de meeste films weer in de bioscoop gaan kijken en anders verplaatst het zich naar bijvoorbeeld Pathé thuis of Disney + Premium. Gelukkig zijn een aantal van deze trailers voor films waarvan de release nog wat verder in de toekomst ligt, dus ik heb goede hoop!

The Suicide Squad

De eerste trailer in het lijstje is die van The Suicide Squad. Nu hoor ik je denken: “Die film is er toch al?” Ja en nee. Suicide Squad kwam uit in 2016 en is niet bij iedereen goed gevallen. De reviews waren over het algemeen wat slecht, al vond ik het best vermakelijk. Nu neemt James Gunn (Guardians of the Galaxy) het regisseurs-stokje over. In The Suicide Squad gaat Task Force X op een tweede missie in een vernieuwde samenstelling. Harley Quinn, Rick Flag en Captain Boomerang keren terug en hebben een aantal nieuwe partners. Een van die partners is King Shark. In de trailer wordt hij neergezet als domme bruut, terwijl hij in de game die voor volgend jaar op de planning staat veel meer tekst heeft. Ik vraag me af waar hij meer toch zijn recht gaat komen. The Suicide Squad komt 8 augustus uit.

Those Who Wish Me Dead

In Those Who Wish Me Dead is Angelina Jolie een zogenoemde smokejumper, brandweerlieden die met een parachute snel ter plaatse kunnen zijn bij bosbranden. Na een traumatische ervaring tijdens een grote bosbrand ontmoet ze een getraumatiseerde 12-jarige jongen die op de vlucht is voor een aantal zeer vervelende mannen. En heldin die ze is probeert Angelina hem natuurlijk in veiligheid te brengen. Those Who Wish Me Dead is vanaf 13 mei te zien. 

Space Jam: A New Legacy

Kennen jullie Space Jam nog? Die film met de Looney Tunes en basketballer Michael Jordan? Deze film uit 1996 heeft echt wel een opvolger nodig met betere special effects en een nieuwe legendarische basketballer, namelijk LeBron James. LeBron en zijn zoon Dom worden gevangen genomen door een AI en om uit zijn digitale wereld te ontsnappen moet LeBron samen met de Looney Tunes een basketbal wedstrijd winnen van de Goons. De Looney Tunes zijn flink opgepoetst en de film ziet er behoorlijk kleurrijk en smooth uit. Mijn kinderen zijn ieder geval al onder de indruk en erg nieuwsgierig naar het eindresultaat! Space Jam: A New Legacy is vanaf 14 juli in de bioscopen te zien. 

Spirit Ongetemd

Nog een trailer voor de kids, Spirit Ongetemd is een nieuw hoofdstuk in de Spirit reeks. Een jong meisje is op zoek naar avontuur en haar plek in de wereld waar ze zich thuis voelt. Dit alles gaat natuurlijk niet zonder het nodige paardengebeuren. De film ziet er in ieder geval heel vrolijk, kleurrijk en gepast spannend uit zodat het voor menig kind een mooi avontuur zal worden! Spirit Ongetemd staat gepland voor 21 juli. 

Loki

Marvel en Disney+ kwamen nog even met een lekkere nieuwe trailer voor de serie Loki. Loki staat natuurlijk bekend als God of Mischief en weet menig wezen te misleiden met zijn trucjes. In de serie Loki draait alles dan ook om zijn kunsten die hij moet gaan inzetten om de tijdlijn te herstellen die hij wat in de war heeft gegooid met de Tesseract. De trailer laat in ieder geval veel verschillende persoonlijkheden van Loki en de steeds veranderende letters aan het einde van de trailer zullen ook ongetwijfeld betekenen dat we veel verschillende tijdlijnen en Loki’s gaan zien. En ik denk zelfs een glimps van Black Widow te zien! Ik ben zeer nieuwsgierig, dus 11 juni kan niet snel genoeg komen. 

Ghostbusters: Afterlife

Tot slot wil ik nog even afsluiten met deze fantastische character reveal voor Ghostbusters: Afterlife die in het najaar in de bioscoop te zien zal zijn. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.