Leuk nieuws van onze Zuiderburen, het Belgische Polygoat (opgericht in 2017) heeft een enorm leuke platformer uitgebracht waarin je speelt als een vogelverschrikker. De game studio staat garant voor kwaliteit en vakmanschap met een unieke grafische stijl en hoog pleziergehalte. Stitchy in Tooki Trouble betekent plezier voor alle leeftijden. Een game om absoluut even in de gaten te houden en op je wishlist te zetten of natuurlijk meteen aan te schaffen.

In de side-scrolling platformer Stitchy in Tooki Trouble ren, spring, glijd en sla er op los om je gestolen mais terug te vinden als Stitchy, de atletische vogelverschrikker. Polygoat beloofd een heerlijke avonturengame voor de solo-speler in alle leeftijdscategorieën, van jong tot oud.

De release trailer kun je hier bekijken:

De trailer laat al zien dat we met een heerlijke klassieke platformer te maken hebben welke prachtig vormgegeven is. Stitchy de vogelverschrikker gaat in deze uitdagende platformer op zoek naar de gestolen mais uit Tooki. De werelden waarin je speelt zijn allen enorm kleurrijk en zorgen voor levendige werelden. Over werelden gesproken, er zijn er in de game drie! Iedere wereld bestaat uit negen levels, een boss battle en ook nog eens een geheim level. Speel in jungles of een heuse Tooki factory, je komt vele interessante werelden tegen. Rijdt in mijnkarretjes, ontwijk dikke houten piranha’s en vecht tegen enorme bazen terwijl je probeert om ieder stuk van je geliefde gestolen stukken mais terug te vinden.

De mede-oprichter van Polygoat zegt over Stitchy in Tooki Trouble dat de game is geinspireerd door klassieke games als Donkey Kong. Vol passie hebben ze de game voor zowel jong als oud ontwikkeld.

Stitchy in Tooki Trouble is nu exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en je schaft hem aan voor slechts €12,99. We like!

© Polygoat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.