New Pokémon Snap en Pokémon GO gaan samenwerken! Omdat op 30 april aanstaande New Pokémon Snap uitkomt op de Nintendo Switch krijgt Pokémon GO een speciale evenement om te vieren. Dus laad je telefoon maar op want het is tijd om Pokémon te vangen.

Vanaf 29 april 2021 kunnen spelers deelnemen aan een speciale cross-overevenement van New Pokémon Snap en Pokémon GO.

In de mobiele Pokémon GO-app game gaan spelers actief op zoek naar Pokémon en deze te vangen. En ter gelegenheid van de lancering van New Pokémon Snap krijgt de app-game een speciale evenement. In de ‘New Pokémon Snap Celebrations’ kunnen spelers een nieuw type onderzoekstaak met een GO Snapshot-thema uitvoeren. Pokémon die een band hebben met New Pokémon Snap vangen en zelfs nieuwe cameragerelateerde avatarartikelen uit de Pokémon GO Style Shop pakken.

Bron afbeelding: Pokémon.com

Daarnaast kunnen spelers de Smeargle, de Painter Pok;emon, tegenkomen wanneer ze bepaalde onderzoekstaken volbrengen en de omgevingen van hun foto’s verkennen. En tijdelijk kunnen Trainers die geluk hebben, zelfs een Shiny Smeargle ontdekken. Dus houd je ogen goed open en neem dus heel veel foto’s tijdens ‘New Pokémon Snap Celebration’

‘New Pokémon Snap Celebration’-evenement loopt van donderdag 29 april 10.00 uur tot zondag 2 mei 20.00 uur. Voor meer informatie lees je op pokémon.com.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.