Jagex had al reeds aangekondigd dat er een geïllustreerde boek over RuneScape zal worden uitgebracht vanwege het 20 jaar jubileum. En eindelijk is het zover! Het boek RuneScape: The First 20 Years – An Illustrated History zal vanaf 5 oktober 2021 beschikbaar zijn voor iedereen!

Jippie! Eindelijk is de datum bekend wanneer het grote boek van RuneScape zal uitkomen. Jagex werkt samen met uitgever Dark Horse aan het boek RuneScape: The First 20 Years – An Illustrated History dat op 5 oktober 2021 zal worden uitgebracht. Het officiële boek van RuneScape geeft spelers een exclusief kijkje achter de schermen bij de klassieke online game, terwijl het haar twintigste verjaardag viert. En voor de diehardfans die iets extra’s willen is er ook een Deluxe Edition van het boek. Deze is exclusief verkrijgbaar in de RuneScape Merch Store.

Bron afbeelding: RuneScape Merch Store

Het is alweer 20 jaar geleden dat RuneScape het levenslicht zag voor spelers. Een online wereld dat gebaseerd is op de middeleeuwse fantasie. En nu twee decennia later is de MMORPG-game uitgegroeid tot een van de ‘s werelds langstlopende online games en een wereldwijd succesverhaal dies bijna 300 miljoen spelers verwelkomde.

Nu is de geschiedenis en kunst van die wereld in kaart gebracht in RuneScape: The First 20 Years. In dit boek vind je gedetailleerde geschiedenis van RuneScape en zijn jongere zusje Old School RuneScape door middel van exclusieve interviews met ontwerpers en ontwikkelaars. Tevens bevat het boek honderden full-colour illustraties die de volledig 20-jarige geschiedenis van de game.

Phil Mansell, CEO van Jagex:

“Ik ben verheugd dat Jagex samenwerkt met Dark Horse, een bedrijf dat onze passie voor het leveren van creatieve storytelling van hoge kwaliteit deelt. 20 jaar RuneScape is een enorme mijlpaal voor Jagex en onze games. Ik bedank onze community voor deze ongelooflijke reis met ons. RuneScape: The First 20 Years geeft onze spelers een uniek inzicht in het verhaal van de afgelopen twee decennia en een kans om RuneScape’s fantasiewereld van Gielinor te verkennen als nooit tevoren.”

RuneScape: The First 20 Years is vanaf 5 oktober 2021 verkrijgbaar in deelnemende stripwinkels, boekhandels en online winkels en zal ongeveer 34,99 euro gaan kosten. De Deluxe Edition heeft een speciale cover, kartonnen slipcase en hard backed folio met art prints, goudomrande pagina’s en paginamarker. Deze versie kost 84,99 euro en kan gereserveerd worden exclusief in de RuneScape Merch Store.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.