De tijd gaat zo snel en het is alweer april. De zon laat zich weer vaker zien en de temperaturen gaan weer omhoog. Nog steeds dienen we voornamelijk binnen te blijven en Netflix biedt ons daarbij een fijn steuntje in de rug. Uiteraard zien we in april ook weer fijne dingen op Netflix verschijnen en daar lijkt toch ook een absoluut hoogtepunt tussen te tussen waar we al een poosje naar uit kijken. Lees mee!

Uiteraard eerst weer een notitie van persoonlijke aard, ik heb weer flink gebingewatched afgelopen maand en ben ook bezig met een flinke missie. Allereerst heb ik mijn gestort op een Koreaanse serie, namelijk Love Alarm. Dit smaakte absoluut naar meer en gelukkig verscheen halverwege maart het tweede seizoen die ook meteen gebinged is. Vervolgens heb ik een uitstapje gemaakt naar wat films en korte series, waaronder News of the World (met Tom Hanks) en Sentinelle, Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel: Seizoen 1, American Murder: The Family Next Door, 3096 Tage, Anne+, Soundtrack, iZombie seizoen 5 en toen kwam het…. Het grote nieuws waar bij menig fantasy-hart hun hart brak: The Vampire Diaries zal op 31 mei Netflix verlaten. Helaas heb ik de serie destijds nooit afgezien en heb ik besloten opnieuw te beginnen en de complete serie te bingen. Met succes, momenteel ben ik al halverwege seizoen 4.

Afijn, op naar april, want daar staat ons ook nog wat moois te wachten!

Shadow & Bone
Laten we maar meteen met het hoogtepunt beginnen! Shadow & Bone is een serie de het hart van menig fantasy-liefhebber absoluut sneller zal laten kloppen. De serie, gebaseerd op de boekenreeks van Leigh Bardugo, en is vanaf 23 april te zien.

Snabba Cash
Zweedse misdaad is altijd goed en ook deze serie beloofd veel spanning. Een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen spelen de hoofdrol in deze serie over een sinistere en wanhopige zoektocht naar rijkdom. Te zien vanaf 7 april.

Just Say Yes 
Organiseer een ladiesnight (op afstand natuurlijk) met de Nederlandse Netflix-original film Just Say Yes. De ideale bruiloft van Lotte (Yolanthe Cabau van Kasbergen) valt in duigen. Te zien vanaf 2 april.

Thunder Force
Een film, die ongetwijfeld bizar grappig slecht is, waarin twee vriendinnen plots superhelden worden. Met Melissa McCarthy in de hoofdrol beloofd dit dolle pret vanaf 9 april.

Stowaway
Een science-fiction film over de missie naar Mars. Een film met Anna Kendrick in de hoofdrol staat altijd garant voor succes. Te zien vanaf 22 april.

Worn Stories
Heb jij een favoriet kledingstuk waar een bijzonder verhaal aan vast zit? De mensen die we volgen in deze docu-serie ook! Te zien vanaf 1 april.

Meer tips? Wat dacht je van Prank Encounters seizoen 2 (vanaf 1 april), de klassieke thriller The Life of David Gale (vanaf 1 april), haaienfilm The Shallows (vanaf 1 april), een Spaanse serie gebaseerd op een boek van Harlan Coben The Innocent (vanaf 30 april), Pride & Prejudice (vanaf 1 april).

Er valt dus weer genoeg te zien, waar ga jij je pijlen op richten?

© Netflix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.