Hoa, een handgetekende platformer die meteen je aandacht weet te trekken door de prachtige animaties die doen denken aan de Ghibli-stijl. De game verschijnt aankomende zomer op diverse consoles en beloofd veel pracht en praal waarin de natuur centraal staat.

Hoa bevat schitterende en adembenemende handgetekende art, heerlijke muziek en heeft een vredige atmosfeer terwijl je je voortbeweegt door een wereld waarin je puzzels op gaat lossen. Je volgt in de platformer hoofdpersonage Hoa, een klein schattig wezentje, en ervaart de magie van de natuur terwijl je in het bos zoek op gaat naar waar het voor haar allemaal begon.

Bekijk hier de prachtige aankondigingstrailer:

De game belooft een absoluut hoogtepuntje te worden op Indie-gebied. De trailer toont een enorme hoeveelheid schattigheid en er zijn diverse wezentjes waar hoofdpersonage Hoa vriendjes mee kan worden. Uiteraard is niet alles even lieflijk, want uiteraard zijn er ook vijanden, maar geen enkele van hen kan je daadwerkelijk echt pijn doen.

Ga je voor de PlayStation 5- versie dan ben je extra in het voordeel, want de makers hebben speciaal voor de release op deze console gebruik gemaakt van de DualSence Controller. Dankzij de triggers en unieke controlleraudio zul je de game op een wel heel bijzondere manier kunnen beleven.

Zoals je al merkt is er weinig achtergrond-informatie, maar dat hoeft ook absoluut niet altijd nodig te zijn. Dit is een game waarin je volledig opgezogen dient te worden en dient te genieten van het heerlijke geheel. Hoa verschijnt aankomende zomer voor de Nintendo Switch, PC (Steam), PlayStation en Xbox. Er komt ook een fysieke release beschikbaar waarin als extra een postkaart zit en een digitale voucher voor de soundtrack, of deze ook in Europa gaat verschijnen is echt nog maar de vraag.

© PM Studios
© SkrollCat Studios

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.