We kunnen er in feite momenteel alleen maar van dromen: op vakantie in een heerlijk resort in een warm land. Gelukkig weten NACON en RingZero Game Studio ons een beetje te troosten met een nieuwe simulator, namelijk een Resort Simulator. Zorg jij ervoor dat je gasten de tijd van hun leven hebben?

Helaas zal het nog even duren voor we lekker bij een zwembad kunnen luieren en ons kunnen baden in luxe in een all-inclusive resort. Gelukkig hebben NACON en RingZero Game Studio een virtuele versie opgezet waarin jij de gasten kunt vermaken als hotelmanager zijnde in Hotel Life – A Resort Simulator.

NACON en RingZero Game Studio bieden je de kans om het leven van een hotelmanager te verkennen in een heuse simulatie-game. Je hebt een prachtig stuk paradijs tot je beschikking, waar de zon volop schijnt en de palmbomen voor de nodige schaduw zorgen. Richt de resorts in, bouw accomodaties, geef ze een lekker verfje en richt ze volledig in. Het draait natuurlijk niet alleen om de basis, om je bezoekers tevreden te houden heb je ook personeel nodig; van koks tot receptionisten. Alleen zo kun je je resort tot een succes maken en uiteraard leiden succesvolle klanten tot positieve recensies.

Bekijk hier de aankondigingstrailer:
https://www.youtube.com/watch?v=VXVRb1VucRM

Klinkt eenvoudig een hotel runnen, maar er komt als manager zijnde een hoop bij kijken. Er zit voor jou geen rust bij, want er moet gebouwd worden, de kamers dienen smaakvol ingericht te worden, een activiteitenprogramma dient opgezet te worden. Bouw er op los en zorg dat je genoeg in kas hebt om je resort uit te breiden met bijvoorbeeld een zwembad of een spa. Uiteraard gaat het je nooit lukken om een groot resort in een eentje te runnen, in dat geval kun je een receptionist, barkeeper of kop in dienst nemen.

Run je hotelleven volledig naar eigen inzicht of speel missies en evenementen in de career mode. Behaal doelen met uitdagingen die steeds moeilijker wordt. Liever rustig aan doen? Geniet dan van de waiting mode, waarin je af en toe ook nog fijn een dagje vrij hebt.

Hotel Life – A Resort Simulator verschijnt op 26 augustus 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Laten we hopen dat het vakantiegevoel niet heel lang bij enkel een simulator blijft.

© NACON
© RingZero Game Studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.