Op 15 februari 2021 lanceerde het bekende denimmerk Levi’s een Pokémon-collectie ter eren van Pokémon’s 25 jarig bestaan. Een collectie waar menig Pokémon-fan jaloers van wordt. En ik heb een paar items weten te strikken.

Na een succesvolle Super Mario-collectie vorig jaar bracht Levi’s in samenwerking met Pokémon ook dit jaar een prachtige collectie op de markt. Toffe T-shirts, broeken, hoodies en accessoires. Voor zowel mannen, vrouwen en kinderen kunnen zich volledig kleden in speciale, gelimiteerde Pokémon kleding. Op de dag van de lancering probeerde ik deze items te bemachtigen maar tevergeefs. Voordat ik het wist, was de collectie al uitverkocht. Tenminste, de items die ik graag wilde hebben.

Het duurde dagen en zelfs weken voordat er iets weer beschikbaar kwam. Maar toen ik een melding kreeg dat een de items weer voorradig was en ik wilde gaan bestellen, was deze alweer zo uitverkocht. Ik viste steeds weer achter het net. En toevallig kwam deze collectie (niet alles) ook op Zalando te staan. Dus in plaats van op de Levi’s webshop te bestellen, bestelde ik mijn gewenste items maar via Zalando. Net zo makkelijk. En met succes! Want een kleine week na de besteldatum kwam mijn pakket binnen! Jippie!

Ik heb een Women Pikachu Tee en een mini-me versie gekocht voor mijn dochter. De mini-me versie is vanaf 2 tot 4 jaar. De volwassen versie valt naar mijn idee kleiner dan dat ik had verwacht. Ik had van tevoren de comments gelezen dat het T-shirt kleiner uitviel, dus uit voorzorg had ik een maat L besteld. En ook al zit ie goed bij mij, ben ik gewend dat een maat L groter moet uitvallen. Ik heb altijd een maat M. De kans was groot dat wanneer ik een M had besteld, dat ik deze moest retourneren omdat ze, zoals gezegd: kleiner uitvalt.
Mijn advies voor dit: kies een maat groter. Of ga voor de unisex of Men variant. Die zitten altijd goed.

Aangezien mijn dochter geen 2 jaar is, heb ik deze alvast voor haar gekocht aangezien de collectie maar eenmalig is. Een grote liggende Pikachu op de voorkant afgedrukt met aan de zijkant een rood/witte Levi’s label. Net als bij de Women shirt. Het materiaal voelt goed aan. Wel iets steviger katoen, maar niet dat het zwaar aanvoelt. Dit draagt lekker straks voor de mooiere dagen.

Ik ben super blij met deze items. Het voldoet aan mijn verwachtingen, ondanks dat het vrouwelijke T-shirt kleiner uitvalt. Ik zou best meer van deze collectie willen kopen, maar je moet er razendsnel bij zijn. Kijk de collectie op Levi’s of Zalando.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.