Stel: je bent heerlijk aan het gamen en er komt een puzzel voor je neus die je eventjes op dient te lossen. Je probeert en probeert, maar het lukt je maar niet om de “clou” te vinden. Vaak denk je te moeilijk en blijkt het achteraf enorm simpel te zijn. In andere gevallen is de puzzel gewoon moeilijk en zul je er de nodige minuten of uren aan dienen te spenderen. Welke puzzels zorgen nu echt voor goed gespendeerde uren? Onbuy.com heeft het onderzocht en wij vertellen je de resultaten.

Denk maar even heel diep na over in welke game jij wel eens helemaal vastgelopen bent en met de minuut gefrustreerder en gefrustreerder werd in de poging de bewuste puzzel op te lossen. Iedereen heeft wel eens zo’n moment ervaren in zijn / haar game-carrière.

Onder 2700 respondenten is onderzocht welke breinbreker zij als lastigste hebben ervaren en waar zij dus behoorlijk wat tijd aan hebben gespendeerd. Op één staat er een die vele miljoenen gamers ongetwijfeld gespeeld hebben en dat is ‘Water Temple’ uit The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Deze klassieker heeft menig gamer enorm gefrustreerd en gemiddeld heeft men er 176.88 minuten over gedaan om deze puzzel op te lossen. Voor de snelle rekenaar: dat is bijna 3 uur!

Op de 2e en 3e plaats staat The Elders Scrolls V: Skyrim met de puzzels ‘Volskygge’ waar gamers gemiddeld 132.62 minuten over deden en ‘Fahlbtharz Boiler Room’ met maar liefst 104.56 minuten om te voltooien.

Aan de andere kant hebben we daar ook nog een puzzel waar mensen wel een herinnering aan hebben en in het geheugen is blijven hangen, maar waar men in tegenstelling tot de nummer 1 toch aanzienlijk minder lang over deden. We hebben het hier over klassieker the King’s Quest met ‘Finding out the Gnome’s Name’ waar met gemiddeld 14.72 over deed om op te lossen.

Bekijk het onderstaande lijstje voor de complete top 10:

Zijn de puzzels herkenbaar en zorgen ze weer op een pijnlijke herinnering aan een moment die je liever uit je geheugen gewist had?
Laat ons vooral weten over welke puzzels uit games jij het langste gedaan hebt.

© Onbuy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.