Afgelopen jaar tijdens de eerste aankondiging van de eerste games van de PlayStation 5 werd Kena: Bridge of Spirits al aangekondigd. Tijdens de laatste State Of Play kregen we meer beelden van de prachtige Indie-game te zien. Uiteraard nemen we jullie graag mee in wat we tot nu toe weten over deze prachtig vormgegeven game.

Tijdens de State of Play werden we getrakteerd op een nieuwe trailer en op een release datum voor de game: vanaf 24 augustus 2021 zal het fascinerende avontuur met een uniek (en mega-schattig) gezelschap én spannende gevechten speelbaar zijn.

Laat je meeslepen in een verhaalgedreven actie-avontuur in een prachtige wereld waarin je volop kunt verkennen en jezelf dient te verdedigen in snelle gevechten. Je speelt als Kena, zij is een jonge spirit guide en zij reist naar een verlaten dorp en gaat op zoek naar het heilige bergschrijn. Je stelt een team samen van lieve, kleine geesten ook wel bekend als Rot en je breidt dit team uit. Doordat je Rot verzamelt zul je steeds sterker worden en daarmee ben je in staat om het tegen verdorven geesten op te nemen die elke gelegenheid aangrijpen om jouw missie in de weg te staan.

Laat je betoveren voor de prachtige trailer voor Kena: Bridge of Spirits van de makers van Ember Lab:

We kunnen het er over eens zijn dat deze game er veelbelovend uit ziet. Een interessant verhaal en spannende gevechten én natuurlijk supermooi vormgegeven. Een game die ongetwijfeld liefhebbers van verhaalgedreven games als RPG’s zal gaan verblijden.  “The path of a spirit guide is a lonely one”.  Hopelijk krijgen we voor de release nog veel meer mooie beelden van deze game voorgeschoteld.

Kena: Bridge of Spirits zal op 24 augustus 2021 als console exclusive worden uitgebracht voor de PS4 en PS5, daarnaast zal de game ook uitgebracht worden als PC-release.

© Ember Lab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.