Cadeautje van Nintendo! Cadeautjes zijn altijd fijn en met dit cadeautje kun je een week lang dolle pret beleven, want het hysterische coop-spel waarin je als een bezetene gerechten moet bereiden is tijdelijk geheel gratis te spelen. Download de game in de Nintendo e-Shop en beleef een week lang enorm veel plezier.

Nog niet bekend met Overcooked! 2? Dan is het absoluut tijd om je eens aan deze game te wagen, want het is haast onvoorstelbaar dat er geen lach op je gezicht verschijnt tijdens het spelen. Hoe het werkt? Met maximaal 4 personen ga je, als heuse chefkoks, in een keuken aan de slag. Samenwerken is belangrijk om op tijd de juiste gerechten aan de wachtende gasten te serveren. Hakken, rennen, koken, frituren, bakken, borden opmaken en naar de gasten brengen. Een chaotische game vol humor en zo nu en dan de nodige frustratie. Het leven wordt je als kok absoluut niet gemakkelijk gemaakt, want er zijn enorm veel opstakels die er voor zorgen dat bijvoorbeeld je keuken in de brand vliegt en je je keuken dient te redden van de ondergang. In Overcooked! 2 kom je terecht in diverse restaurants op diverse bijzondere locaties van sushirestaurants, magische scholen en mijnen tot buitenaardse planeten! Maak gerechten klaar en denk hierbij aan onder meer sushi, taarten, burgers en pizza’s.

Voor een blik op hoe Overcooked! 2 bekijk vooral de volgende trailer:

 

Let op: Overcooked! 2 is van woensdag 10 t/m dinsdag 16 februari gratis te spelen op de Nintendo Switch. De game dient gedownload te worden op je systeem en dat is via deze link mogelijk. Door de game tijdelijk gratis te kunnen spelen kun je zelf beleven hoe ontzettend leuk het is om Overcooked! te spelen. Wellicht de ideale tip voor Valentijn om samen met je geliefde de chaotische virtuele keuken te trotseren.

Dinner is served!

© Nintendo
© Team 17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.