Ga op reis. Verken diverse eilanden met prachtige uitgestrekte landschappen. Koester dit moment want je bent op pad met een missie: foto’s maken van Pokémon. Word de ultieme Pokémon-fotograaf in New Pokémon Snap dat op 30 april exclusief voor de Nintendo Switch verschijnt.

Maak je klaar om op pad te gaan in New Pokémon Snap, een vervolg van de klassieke Nintendo 64-game Pokémon Snap. Met de in 1999 uitgebrachte game loop je diverse gebieden door om in plaats van Pokémon te vangen, juist foto’s te maken met een camera.
In New Pokémon Snap bezoek je prachtige eilanden van de regio Lental. Dichte jungles, uitgestrekte stranden tot wilde woestijnen. In dit ongerepte natuurschoon is het boordevol Pokémon die geen enkele bezoeker mag missen.

In de game kruip je in de huid van een beginnende Pokémon-fotograaf die met professor Mirror en zijn assistent Rita samenwerkt in een ecologische onderzoek. En jouw doel voor dit onderzoek is Pokémon fotograferen in hun natuurlijke habitat.
Bij het bezoek aan een eiland springen de spelers in de NEO-ONE, een zelfrijdende wagen. Deze zorgt ervoor dat je automatisch via verschillende routes over het eiland gaat. Hierdoor hoeft de speler geen rekening te houden met rijden, maar kunnen ze volledig focussen op het maken van perfecte plaatjes.

Overal bevinden zich wilde Pokémon die zich helemaal aangepast hebben aan de verschillende omgevingen. Spelers zien Pokémon die in groepen leven en in hun gebied patrouilleren, Pokémon die in serene rust alleen op pad zijn of in het immense luchtruim rondvliegen. En zelfs Pokémon die met andere Pokémon-soorten spelen. Kortom: houd je oren en ogen goed open.
Spelers kunnen tijdens zo’n reis contact maken met Pokémon. Dit kan je doen door fluffruit naar hen toe te gooien en zo hun aandacht te trekken of hen te zien eten. Je kunt zelfs fluffruit gebruiken om Pokémon in verschillende situaties te brengen, zodat je kunt zien hoe ze reageren. Bepaalde Pokémon die spelers ontdekken, kunnen zelfs een speciale gloed uitstralen. Dit bijzondere verschijnsel komt alleen voor in de regio Lental en staat bekend als Illumina.

Na het einde van iedere rit beoordeelt professor Mirror jouw gemaakte foto’s en geeft deze een score. De foto’s worden beoordeeld op basis van de houding van de gefotografeerde Pokémon, hoe groot ze overkomen, hoe direct ze je aankijken en de positionering op de foto. Wanneer spelers meer foto’s nemen en op onderzoek uitgaan, kunnen ze Pokémon tegenkomen die zich heel anders gedragen dan dat ze gewend zijn. Probeer zoveel mogelijk foto’s te maken en jouw Pokémon Photodex te vullen met foto’s die het hoogst scoren.

New Pokémon Snap zal op 30 april 2021 verschijnen exclusief voor de Nintendo Switch. Voor meer informatie over de game ga naar de officiële Pokémon-website.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.