We hebben het op deze site al wel vaker gehad over hét ultieme pretpark voor de Nintendo-liefhebbers: Super Nintendo World! Dé droom voor iedere gamer of Mario-fan of uberhaupt pretpark-liefhebber om eens naar toe te gaan. We hebben nu toegang gekregen tot de eerste real-life beelden en testritten. Zet je schrap voor Super Nintendo World awesomeness met de Super Nintendo World Direct!

De real life Mushroom Kingdom is eindelijk af en vanaf 4 februari zullen de deuren openen. Kijk hier mee in een voorproefje van het fantastische pretpark:

We krijgen voor de allereerste keer een echte blik in Super Nintendo World door Mr. Nintendo himself.

De ingang is vormgegeven door een enorme groene pijn waar je in kunt gaan om toegang te krijgen tot het park. Here we Go!!!

Het park ziet er fantastisch uit. Nooit eerder kregen we te zien hoe zo’n warp pipe er nu van binnen uit zag, maar in Super Nintendo World is alles mogelijk. Je warpt direct in het Kasteel van Princess Peach. De muziek is afkomstig uit de games en is door het gehele attractiepark te horen.

Op het plaza kun je je ogen uitkijken, want je ziet o.a. Yoshi en een Goomba toren. Er is zoveel te zien, dat je echt het idee hebt dat je de Mushroom Kingdom zelf beland bent. En… laat dat nu exact zijn wat de makers voor ogen hadden. Nu het af is ziet het er daadwerkelijk schitterend uit en laat menig Nintendo-hart een sprongetje van absolute vreugde maken. Er beweegt van alles en het ziet er zo realistisch uit allemaal en ook nog eens modern.

Ook je Power-Up band is van groot belang in het park, want hiermee kun je geheimen ontdekken, bijvoorbeeld bij question mark activity blocks. Bekijk absoluut even het 16 minuten durende filmpje en je zult absoluut verlangen naar een bezoekje aan het Super Mario- pretpark.

Uiteraard mogen attracties niet ontbreken, wat dacht je van een doolhof? In feite is het gewoon één grote real life Mario Game, wat absoluut een nieuw hoogtepunt is in entertainment. Het lijkt wel of dit soort zaken alleen in Japan mogelijk zijn. Eten en drinken zijn er ook geheel in stijl en je kunt natuurlijk op de foto met je grootste helden. Okey-Dokey!

Super Nintendo World is absoluut een attractiepark die voor velen een reis naar Japan een stuk aantrekkelijker maakt. Dit park dient iedere Nintendo-liefhebber absoluut eens in zijn/ haar leven gezien te hebben.

© Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.