Hoewel de film eigenlijk op 16 december, dit jaar uit zou komen, is hij nu eerst verplaatst naar 20 januari 2021. In de film Wonder Woman 1984 neemt onze heldin het op tegen twee nieuwe vijanden; Max Lord en The Cheetah!


Actrice Gal Gadot mocht opnieuw in de kleine outfit van Wonder Woman stappen. Naast haar zien we ook onze eigen Doutzen terugkomen! Ook zijnd e volgende namen (opnieuw) te zien in Wonder Woman 1984; Chris Pine als Steve Trevor, Kristen Wiig als The Cheetah, Pedro Pascal als Max Lord, Robin Wright als Antiope en Connie Nielsen als Hippolyta.

Vanaf woensdag 20 januari 2021 moet Wonder Woman 1984 te zien zijn in de Nederlandse bioscoop! Ook in 3D, IMAX, Dolby Cinema, 4D en ScreenX.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.