De feestdagen zijn in zicht en ook in Animal Crossing: New Horizons zal dat niet ongemerkt voorbij gaan. Nintendo heeft namelijk een gloednieuwe update voor de Nintendo Switch uitgebracht. Daarin wordt het noordelijk halfrond de komende maand getrakteerd op sneeuw! Alle ins en outs over de nieuwste update sommen we in dit artikel voor je op.

De nieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons is nu verkrijgbaar en is volledig gratis. Feestelijke evenementen, diverse vernieuwingen en nieuwe mogelijkheden om samen met je familie en vriendin van het eilandleven te genieten.

Bekijk de trailer hier:

Maak je klaar voor maar liefst twee nieuwe feestdagen in Animal Crossing: New Horizons, namelijk Smakenfestijn op 26 november en Speelgoeddag op 24 december. Het klinkt alleen al superleuk, dus hier wil je écht aan mee doen! Topkok Franklin arriveert op het plein voor het Smakenfestijn. Help Franklin om ingredienten te verzamelen voor de smakelijke gerechten die op het plein gepresenteerd worden. Help je met koken dan krijg je een speciaal cadeau op 26 november.

Het andere evenement waar je naar uit kunt kijken is Speelgoeddag. Tot die tijd wordt het eiland in feestelijke sferen aangekleed. Let op de versierde bomen, want er kunnen plannen voor feestelijke meubels uit vallen. Van 1 tot en met 25 december kun je in Nooks Hoek speelgoed kopen en toffe feestelijke kleding in de winkels van de Able-zusjes. Op 24 december gaat alles los, want dan bezoekt Jingle het eiland en neemt een flinke dosis feestvreugde mee. Help Jingle om cadeautjes te bezorgen en als dank krijg je zelf ook een mooi cadeau.

Dit zijn natuurlijk wel de hoogtepunten uit de nieuwe update, maar er is meer! Bij het NookStation kun je Nook-miles inwisselen voor nieuwe emoties en haarstijlen. Is je opslag van je huis vol dan kun je een nieuwe upgrade krijgen door met Tom Nook te praten en dan kun je tot maar liefst 2400 dingen opslaan in je huis. Bezoek willekeurige eilanden in je dromen en doe inspiratie op.

Uiteraard gaan we ook knallend het jaar uit, want tussen 26 en 31 december verschijnen er in Nooks Hoek feestelijke voorwerpen om nieuwjaarsavond mee te vieren. Op Oudjaarsdag zelf kun je met je eiland-vrienden vanaf 19 uur aftellen naar het nieuwe jaar. Dit kan met je eigen eiland-bewoners, maar ook met vrienden en familie.

Er staat ons nog veel meer te wachten in Animal Crossing: New Horizons, want in januari verschijnt alweer een nieuwe update.

© Nintendo Co., Ltd., of Kyoto, Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.