Als mama van twee dochters in de leeftijd 6 en 8 jaar moet je met de tijd mee. Ze zingen de laatste nieuwe nummers mee op de radio. En wat is er nu leuker om thuis echt mee te kunnen zingen? Wij vertellen jullie graag alles over de game Let’s Sing 2021.

Over de game

Laat je meevoeren door de muziek en word de ster van je feest, of zing solo! Dit nieuwe hoofdstuk van de Let’s Sing-serie laat je zowel actuele hits als klassieke songs zingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van tophits als “Bad Guy” van Billie Eilish, “Dance Monkey” van TONES AND I, “Sucker” van Jonas Brothers, “High Hopes” van Panic! at the Disco en “Thank U, Next” van Ariana Grande? Of ga je liever voor klassiekers als  “I Can’t Dance” van Genesis en “Kiss From A Rose” van Seal? De tracklist van Let’s Sing 2021 bevat maar liefst 30 internationale hits die elk muzikaal hart sneller zullen laten kloppen!

Tracklist

 • Justin Bieber – Yummy
 • Tones and I – Dance Monkey
 • Billie Eilish – bad guy
 • Selena Gomez – Lose You to Love Me
 • Ariana Grande – thank u, next
 • Dua Lipa – Don‘t Start Now
 • Jonas Brothers – Sucker
 • Imagine Dragons -Thunder
 • Maroon 5 – Memories
 • Shawn Mendes – If I Can‘t Have You
 • Lewis Capaldi – Before You Go
 • Ava Max – So Am I
 • Nea – Some Say
 • Marshmello ft. Bastille – Happier
 • Rita Ora ft. Liam Payne – For You
 • Trevor Daniel – Falling
 • Panic! at the Disco – High Hopes
 • Katy Perry ft. Skip Marley – Chained to the Rhythm
 • Sam Smith – Too Good at Goodbyes
 • Lizzo – Good as Hell
 • Major Lazer & DJ Snake ft. MØ – Lean On
 • Calvin Harris ft. John Newman – Blame
 • James Bay – Hold Back the River
 • The Lumineers – Ho Hey
 • KT Tunstall – Black Horse and the Cherry Tree
 • Linkin Park – Somewhere I Belong
 • Seal – Kiss from a Rose
 • Genesis – I Can’t Dance
 • Kim Wilde – You Keep Me Hangin‘ On
 • The Lion King – I Just Can‘t Wait to Be King

lets sing playstation 4Onze ervaring

Na de game te hebben geïnstalleerd kom ik tot de conclusie dat ik niet weet waar de microfoon voor de PlayStation 4 is. Maar niet getreurd, je hebt helemaal geen microfoon nodig! Waar dat jaren geleden een verplichting was zing je nu gewoon mee via je mobiele telefoon door middel van een app. Dit is leuk omdat de game ook in competitie verband te spelen is. Je kunt hem tegen elkaar spelen maar ook tegen spelers online. Op de PlayStation 4 kun je de game spelen met 4 smartphones of 2 USB-microfoons + 2 headsets of 2 USB-microfoons + 2 SingStar-microfoons.

Er zijn een aantal verschillende spelvarrianten

Legend Mode:  hier kun je als speler doelen bereiken hier speel je avaters vrij en kun je werken aan je progressie.
Classic: Meezinggen en punten behalen en nummers vrijspelen die je kunt afluisteren met je Jukebox.
Mixtape 2.0: Verschillende nummers worden gemixt, hier kun je een eigen mix maken.
Let’s Party: Zoals de titel zegt, speel samen in party verband. Pop Chicken mode is hieraan toegevoegd.

Onze mening

Zelf moet ik even schakelen bij de playlist, ik ben niet zo heel erg thuis in de nieuwe nummers. Waar ik vroeger meezong met de Spice Girls en alle nummers van buiten kende is dit nu niet meer zo. Ik vind de playlist zelf leuk maar ik mis de wat populairdere nummers.

Hoewel ik dus wat oud lijk te worden, want mijn meiden kennen bijna alle nummers en zingen vrolijk mee met Justin Bieber of Maroon 5. Ze vinden het helemaal leuk en kennen heel veel liedjes. Behalve Kiss from a Rose die ik dan weer ken.

Het is een leuke game als je van zang games houdt. Er zitten leuke extra’s in en ten opzichte van de laatste zang games die ik jaren geleden speelde zijn de extra’s ook echt van toegevoegde waarde .

+ Veel nummers om mee te zingen
+ Leuke extra’s zodat de game niet snel saai wordt.
+ Ziet er fris en kleurrijk uit.
– Ik mis wel wat bekendere nummers.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.