Iedereen met een abonnement op Disney+ opgelet! Op 25 december, jawel Eerste Kerstdag, krijgen alle abonnees namelijk een cadeautje: de release van ‘Soul’! Deze nieuwste Disney Pixar release is van de makers van ‘Up’, ‘Coco’ en ‘Inside Out’, dat beloofd een feestje en een pleister op de wonden te worden van de waarschijnlijk eenzame Kerstdagen van dit jaar.

In ‘Soul’ maak je kennis met Joe Gardner. Deze man is een leraar op een middelbare school met een serieuze passie voor Jazzmuziek. Jamie Foxx heeft zijn stem geleend voor het hoofdpersonage van de film. In de Disney-creatie, die al jaren in ontwikkeling is, staat Joe op het punt om door te breken met zijn Jazz- kwartet.  Toch loopt alles altijd nét even een tikkeltje anders en hij belandt in ‘The Great Before’, een magische plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, maniertjes en interesses krijgen voordat ze naar de aarde afreizen. Hier ontmoet Joe de nieuwe ziel ’22’, ingesproken door Tina Fey, en hij helpt haar om haar “spark” te vinden en zo haar weg naar de planeet Aarde te verdienen. Een prachtig avontuur staat het duo hier te wachten.

De toffe trailer bekijk je hier:

Andere sterren die, naast Jamie Foxx en Tina Fey, hun stem hebben verleend aan de productie zijn Graham Notorn, Rachel House, Alice Braga, Donnell Rawlings en Angela Bassett. Uiteraard speelt in deze Jazzy- creatie muziek een belangrijke rol en Grammy-genomineerde Jon Batiste heeft hier het muzikale werk voor verricht.

Na het kerstdiner op Eerste Kerstdag ploft het hele gezin neer op de bank om te genieten van Disney Pixar’s Jazzy ‘Soul’!

Nog geen abonnee van Disney+? Doe dit dan snel hier. Het kost je slechts €6,99 per maand of €69,99 per jaar en dan kun je onbeperkt genieten van de mooiste Disney-films.

© Pixar
© Disney
© DisneyPlus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.