Het is weer tijd voor een gloednieuwe update in Animal Crossing: New Horizons! We raken maar niet uitgespeeld met onze schattige vriendjes op ons mooie eilandje waar iedereen altijd vrolijk is. In oktober gaat er een “enge” wind waaien, want Halloween dient absoluut gevierd te worden op je eiland.

Er staan je weer heel wat uurtjes speelplezier te wachten in de nieuwe, gratis update van Animal Crossing: New Horizons. Griezel er op los met de speciale Halloween-items en geniet van de herfst met de eiken en dennenappels die uit de bomen vallen. Uiteraard kun je met deze items weer toffe en nieuwe doe-het-zelf-plannen maken.

Bekijk in de onderstaande trailer wat je allemaal kunt verwachten:

In het kort:

  • Koop bij Leif pompoenzaadjes en laat ze groeien. Plant ze en wanneer ze volgroeid zijn kun je ze gebruiken voor pompoenige doe-het-zelf-projecten.
  • This is Halloween en dat gaan we terugzien in Animal Crossing: New Horizons, want er komen speciale Halloween-festiviteiten naar je eiland. Begin alvast met het verzamelen van snoep en schaf speciale kostuums aan in de winkel van de Able-zusjes. Met Nook-miles kun je bodypaint en gekleurde contactlenzen kopen. Vergeet ook niet sociaal te blijven met je bewoners, want ze zouden je zomaar eens doe-het-zelf-plannen met een Halloween-thema kunnen geven.
  • Alle bewoners zullen zich op 31 oktober om 17 uur verzamelen op het plein voor het speciale Halloweenfeest. Geef je ogen de kost aan alle leuke Halloween-decoraties en er komt ook bezoek van de mysterieuze gast Jack, de tsaar van Halloween. Geef hem lolly’s en snoep om griezelige in-game-beloningen te verdienen. Laat je deze avond vooral niet foppen! 
  • Sinds de zomerupdate kunnen bewoners dromen. Nu is het ook mogelijk om je favoriete eilanden in je dromen te bezoeken.
  • Er komt een speciale NookLink-update! Met de Nintendo Switch Online-app op je mobiele telefoon kun je je telefoon gebruiken om reacties in de game uit te voeren.
Het gaat er griezelig aan toe deze maand in Animal Crossing: New Horizons, dus niet schrikken wanneer je opeens een vampier tegenkomt. Vervelen is onmogelijk, want de volgende update voor Animal Crossing: New Horizons arriveert al eind november.
© Nintendo Co., Ltd., of Kyoto, Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.