Het tweede seizoen van de kleurrijke en hilarische multiplayergame Fall Guys: Ultimate Knockout is inmiddels van start gegaan en dat belooft veel goeds! Het nieuwe seizoen brengt namelijk een Middeleeuws sfeertje naar de game en daar horen natuurlijk ook een aantal nieuwe rondes en obstakels bij. Één van de nieuwe rondes bestaat uit een Middeleeuwse obstakelrace waarbij je uit moet kijken voor de gevaarlijke “Thicc Bonkus”.

Iedereen heeft wel bepaalde rondes waar hij of zij een hekel aan heeft, of juist graag speelt. Seizoen 2 brengt voor deze spelers een mooie oplossing met zich mee, namelijk playlists. Op dit moment is het alleen nog mogelijk om te kiezen uit de originele volledige playlist met rondes, of een gauntlet playlist. Vermoedelijk wordt het aantal playlists in de toekomst uitgebreid.

Uiteraard brengt het nieuwe seizoen ook een aantal nieuwe kostuums met zich mee en ook deze zijn voorzien van een Middeleeuws tintje. Zo kun je bijvoorbeeld en drakenpak aantrekken of als een tovenaar de obstakels trotseren. Daarnaast is er ook een willekeurige kostuumgenerator toegevoegd aan de game, mocht je een keer niet weten wat je jouw Fall Guy-boontje wil laten dragen.

Seizoen 2 van Fall Guys brengt verder ook nog de nodige updates en fixes met zich mee. Zo worden bijvoorbeeld veel levels voorzien van een visuele update en zijn er een aantal bugs opgelost.

In Fall Guys nemen hordes deelnemers het online tegen elkaar op in een doldwaze strijd die uit diverse chaotische ronden bestaat. Uiteindelijk blijft er één winnaar over. Ontwijk bizarre obstakels, wurm je een weg door je onvoorspelbare tegenstanders en tart de natuurwetten terwijl je naar de overwinning stuntelt. Zet je trots aan de kant en bereid je voor op hilarische faalmomenten in je strijd om de kroon.

Fall Guys: Ultimate Knockout is reeds beschikbaar voor PC en PlayStation 4.

Benieuwd naar wat wij van Fall Guys vonden? Lees dan hier onze review, geschreven door onze lieftallige Patricia.

Bekijk hier de trailer voor Fall Guys Season 2:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.