Wees welkom in het theater van Balan Wonderworld! Al eerder lieten we op deze website weten dat de makers van Sonic the Hedgehog met een gloednieuwe game op de proppen kwamen: Balan Wonderworld. De Sonic-elementen zijn er duidelijk vanaf te lezen en dat wordt nog maar eens duidelijk in het openingsfilmpje dat Square Enix gelanceerd heeft. Duik dieper in het verhaal van de helden Leo Craig en Emma Cole en zie hoe zij in een theater kennismaken met de mysterieuze maestro Balan. Hij neemt ze mee naar het magische universum van Wonderworld!

It’s Showtime! Zoals gezegd neemt de mysterieuze Balan je mee naar het prachtige en kleurrijke land van Wonderworld. Twaalf verschillende verhalen wachten op onze helden Leo en Emma in Wonderworld, ieder met hun eigen unieke eigenaardigheden. Square Enix heet ons welkom met een heus openingsfilmpje. Alle hoeken van de doolhoven, waar ieder level uit bestaat dienen ontrafeld te worden en zijn gevuld met verborgen items en vallen.

Het toffe openingsfilmpje kun je hier bekijken:
https://www.youtube.com/watch?v=CpUfLwRNDXA&feature=youtu.be&ab_channel=SquareEnix

Het openingsfilmpje ziet er grafisch fantastisch uit. Je maakt kennis met de hoofdpersonages en ziet een schattig, hoppend vogeltje die je wel moet volgen. Zodoende kom je uit bij het theater van Balan Wonderworld.  Al eerder wisten we dat spelers kunnen springen, klimmen, vliegen, beuken en op vele andere manier zich kunnen verplaatsen door de levels en meer dan 80 unieke kostuums kunnen verzamelen. Zorg dat je deze verzameld, want ieder kostuum zorgt voor eigen speciale krachten die je verder hebben in het spel.

Balan Wonderworld verschijnt helaas pas op 26 maart 2021, maar is er absoluut één om alvast op je wishlist te plaatsen. De game zal speelbaar zijn op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One en Xbox Series X, Nintendo Switch™ en pc (STEAM®). Dit wordt ongetwijfeld een van de grote toppers op game-gebied van 2021. Laat de show maar snel beginnen!

BALAN WONDERWORLD © 2020 SQUARE ENIX CO., LTD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.