Niets is leuker dan met LEGO®- steentjes de leukste creaties in elkaar te bouwen. Nóg leuker is het wanneer je steentjes leuk op kunt bergen. IKEA en LEGO® hebben nu een samenwerking op de markt gebracht onder de noemer BYGGLEK. Aangename bijkomst: je scoort ze ook nog eens voor mooie prijsjes!

Auw! Ga je weer op zo’n LEGO®- blokje staan dat je kind, of misschien wel jijzelf, hebt laten slingeren op de vloer waar net een enorm gevaarte is gebouwd. Uit ervaring kan ik zeggen, die blokjes zijn nog behoorlijk pijnlijk. Tja… hoe berg je zoiets nu netjes op? De nieuwe IKEA- lijn in samenwerking LEGO® genaamd BYGGLEK biedt uitkomst!

De opbergdozen zien er niet alleen leuk uit (alleen jammer dat ze maar in één kleur te koop zijn), maar ze hebben ook nog eens een dubbele functie: je kunt er je steentjes in opbergen en daarnaast kun je er ook de mooiste LEGO-creaties op maken. De deksel van de opbergdoos fungeert namelijk als een bouwplaat, handig! De dozen zijn in diverse formaten beschikbaar, wanneer je een collectie heb kun je ze ook nog eens handig op elkaar stapelen en zo weer nieuwe, toffe creaties maken.

IKEA levert geen handleidingen of instructies voor bouwprojecten bij de steentjes. Waarom niet? Nou heel eenvoudig, omdat je je eigen fantasieën hiermee de vrouw loop kunt laten. Bouw je een tof huis, ga je voor een fantastierijk monster of ga je toch nog voor iets heel anders? Alles is mogelijk!

Het aanbod:
BYGGLEK LEGO® stenen, 201 delig, gemengde kleuren

BYGGLEK – LEGO® stenen, 201 delig, gemengde kleuren
Hier te koop voor €14,99

BYGGLEK LEGO® opbergbox met deksel, 35x26x12 cm

BYGGLEK – LEGO® opbergbox met deksel35x26x12 cm

Hier te koop voor €14,99

BYGGLEK LEGO® opbergbox met deksel, wit, 26x18x12 cm

BYGGLEK – LEGO® opbergbox met deksel, wit26x18x12 cm
Hier te koop voor €12,95

BYGGLEK LEGO® opbergbox met deksel set v 3, wit

BYGGLEK – LEGO® opbergbox met deksel set v 3, wit
Hier te koop voor €9,99

Bouwen, opruimen én weer verder spelen! De BYGGLEK- collectie ligt nu in de winkels en zijn uiteraard ook te koop op de webshop van IKEA.

© Inter IKEA Systems B.V. 2020
 © 2020 LEGO Group

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.