Tom Clancy’s Rainbow Six Siege introduceert een tijdelijk Halloween-evenement genaamd Sugar Fright, dat vanaf 27 oktober vanaf 16:00 uur, tot en met 10 november speelbaar is. Het in-game-evenement introduceert onder andere de nieuwe gamemodus Candy War, waarin spelers voor het eerst in de geschiedenis van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege de kans krijgen om te respawnen.

De omschrijving van Sugar Fright is alsvolgt:

Het is Allerheiligenavond. Frost sluipt weg bij de nachtmerries van het slagveld en doet zich tegoed aan het nostalgische plezier uit het Halloween-verleden: snoep. Omgeven door de overblijfselen van hun zoete slachtoffers vallen onze helden in slaap en worden ze opgeslokt door een suikerroes. Maar de nacht is duister en stormachtig, en Frosts hoofd zit vol met nachtmerries van monsters, glucose en… poppen! Ze is zelf veranderd in een wollen wezen en moet vechten voor haar leven om te ontsnappen uit de peilloze diepte van haar eigen geest.

In de nieuwe gamemodus Candy War moeten spelers snoep verzamelen dat door hun tegenstanders is achtergelaten nadat ze zijn uitgeschakeld. Let wel op, want voor de eerste keer in de geschiedenis van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege krijgen spelers de mogelijkheid om te respawnen en zo wraak te nemen. Tijdens het evenement zien tien operators eruit als een nachtmerrie en ruilen hun vlees en bloed in voor stof en vulling! Als je denkt dat je klaar bent voor de griezelige nachtmerrie van de Buurt, vorm dan een team en laat zien wat je kunt. Dit alles vindt plaats op een gloednieuwe map, die speciaal werd gecreëerd voor dit Halloween-evenement.

Naast de nieuwe, tijdelijke modus, wordt ook de Sugar Fright-collectie geïntroduceerd met nieuwe items voor Zofia, Capitao, IQ, Nomad, Thermite, Castle, Ela, Frost, Goyo en Pulse. Sugar Fright-packs zijn te verdienen door het voltooien van speciale eventuitdagingen. Ook zijn ze verkrijgbaar voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown per pack. Daarnaast zijn de complete bundels per Operator verkrijgbaar voor 1.680 R6 Credits.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Het Halloween-evenement zal gratis speelbaar zijn vanaf 27 oktober tot en met 10 november.

Bekijk hier de trailer voor het Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – Sugar Fright Event:

LisaCooper91

About LisaCooper91

Fanatiek gamer, filmliefhebber, boekenwurm, muziekverzamelaar. Fan van The Witcher.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.