Nederland krijgt een derde LEGO-store! De opening van de derde winkel staat gepland in het voorjaar van 2021 en moet komen in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Er wordt flink geïnvesteerd erin, want deze unieke winkel wordt anders dan andere winkels in Nederland. Dus dat belooft veel goeds.

Na Amsterdam en Utrecht opent LEGO haar derde winkel in Nederland. Maar LEGO-fans moeten nog even geduld hebben, want volgend jaar staat de gloednieuwe store in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam gepland. Dit unieke winkelcentrum ondergaat een grote verbouwing en renovatie waardoor de opening voorjaar 2021 zal zijn. De nieuwe store ligt maar 5 kilometer van Den Haag en wordt ruim 310 m2. Perfecte winkel voor alle fans van deze geliefde steentjes.

De nieuwe LEGO Store zal niet alleen maar nieuwe LEGO-sets aanbieden, maar ook diversiteit aan leuke speelervaringen, activiteiten en evenementen die alleen in LEGO-winkels tegenkomt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Brick specialisten: Deze specialisten helpen jou om het perfecte cadeau te vinden, je zinnen hebt gezet op de laatste set of een LEGO-fan trakteert
  • Kies & Bouw-wand: Vul zelf een beker met steentjes uit de wand in allerlei verschillende kleuren en vormen
  • Digitale Box: Scan bijna elke LEGO-doos en laat het model tot leven in 3D
  • Bouw een Minifiguur: Maak jouw eigen LEGO-minifiguur! Kies uit een brede selectie benen, lijfjes, hoofdjes, haarstukjes en accessoires
  • Direct aan de slag: Doe iedere maand mee met een gratis bouwwedstrijd of LEGO-evenementen in de winkel

En dat niet alleen! De gloednieuwe winkel zal ook een tal van voordelen bieden voor LEGO VIP-leden, waaronder exclusieve VIP-cadeaus bij aankoop, dubbele punten-acties en nog veel meer. Kortom: een ware openingsfeest volgend jaar!

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.