Met Halloween om de hoek, is het niet zo gek dat veel games inspelen op deze griezelige feestdag. Zo krijgt de actiegame For Honor een gloednieuw evenement, genaamd Monsters of the Otherworld, dat volledig in het teken staat van Halloween. Het in-game-evenement is vanaf 22 oktober gratis speelbaar voor alle spelers en zal drie weken duren.

Monsters of the Otherworld introduceert twee nieuwe gamemodi, die beiden gebaseerd zijn op de al bestaande Dominion modus. Van 22 oktober tot 5 november zullen spelers het in de gamemodus Endless March tegen vijandelijke skeletten moeten opnemen, die een flinke uitdaging zullen vormen. Daarna nemen spelers, van 5 november tot 12 november, het in de gamemodus Spooky Slasher op tegen demonen, die verstopt zijn over de hele map. Hierbij zullen spelers gebruik kunnen maken van speciale boosts.

In dit tijdelijke evenement zal het gevaar continu op de loer liggen en strijden spelers om exclusieve beloningen, waaronder wapens, versieringen en voorwerpen uit voorgaande Halloween-evenementen. Daarnaast zijn er nieuwe items beschikbaar in de in-game winkel, waaronder outfits, maskers en executies.

For Honor: Monsters of the Otherworld is van 22 oktober tot en met 12 november gratis speelbaar voor alle spelers.

For Honor is een actiegame, ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met andere Ubisoft Studio’s. Laat een spoor van vernieling achter op het slagveld, waar je vecht voor roem en om te overleven. Het is een razendsnelle, meeslepende ervaring die vaardigheden mixt met een uniek vechtsysteem. Spelers krijgen de keuze uit een aantal unieke Helden, waaronder Ridders, Vikings en Samoerai’s. Elke held beschikt over zijn of haar eigen wapenset en vechtstijl. Spelers kunnen het gevecht aangaan met elkaar in verschillende gamemodi.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One, en heeft inmiddels meer dan 20 miljoen spelers. Daarnaast is de game ook onderdeel van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Bekijk hier de trailer voor For Honor: Monsters of the Otherworld:

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.