Het is alweer even geleden dat we nieuws hebben gehoord van Kingdom Hearts: Melody of Memory, máár we zijn bijna bij de release aanbeland. Nog slechts een paar weekjes wachten en je kunt het muzikale spel spelen. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn dan kun je met de demo aan de slag en deze is nú te downloaden!


Kingdom Hearts is een machtig mooi spel waarvan er ruim 33 miljoen exemplaren zijn verkocht. Persoonlijk kijk ik, als muziekliefhebber, enorm uit naar deze game. In de demo-versie kun je maar liefst zes tracks spelen. Knok je samen met Sora, Donald en Goofy een weg en versla bekende vijanden uit de game op een ritmische manier. Het is slechts een klein voorproefje, want in de volledige versie kun je natuurlijk meer, waaronder met vrienden strijden. In totaal zijn er meer dan 140 verzamelbare songs uit de Kingdom Hearts-serie. Hieronder bevinden zich fan- favorieten zoals ‘Destiny Islands’, ‘Hand in Hand’ en ‘Working Together’. Vele songs uit de games zijn geschreven door Yoko Shimomura en met deze game maak je op een andere, toffe, manier kennis met deze prachtige muziek.

Veradem je aan de magische werelden, terwijl je middels diverse personages beweegt op de muziek. Versla vijanden en eindbazen en probeer steeds hogere scores te halen. Wanneer je de game binnenhaalt op de Nintendo Switch heb je nog een extra voordeel, want in de ieder-voor-zich-gevechtsmodus kun je namelijk tegen maximaal zeven andere spelers tegelijk strijden via een lokale verbinding. Spelers van alle leeftijden kunnen zich vermaken, want er zijn drie verschillende speelstijlen en niveaus. Kies je voor genieten van de songs of van het avontuur?

Op 13 november ziet Kingdom Hearts Melody of Memory het levenslicht. De game verschijnt voor de Nintendo Switch™, het PlayStation®4 en de Xbox One.
De demo is nu te downloaden in de Nintendo eShop, PlayStation®Store en Microsoft Store!

© Disney. © Disney/Pixar.
© SQUARE ENIX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.