Zijn we al een beetje uitgedoken naar zeewezens in Animal Crossing: New Horizons? Alle Zeemeerminnen-DIY compleet? Genoeg kevers gevangen? Ja?
Goed nieuws, want zomer-update nummer twee is hier en daarin zien we o.a. vuurwerkshows en kunnen we lekker wegdromen.

Nintendo had ons vorige maand al beloofd dat de zomer-update uit twee delen zou bestaan. Met de eerste zijn we nu al lekker onderweg en hebben we nu meer mogelijkheden om spulletjes te verzamelen. In de tweede update van Animal Crossing: New Horizons kun je de hele maand augustus iedere zondag naar de hemel staren om de mooiste vuurwerkcreaties te zien. Daarnaast kun je nu ook een dutje doen en op verkenning in je dromen.

Je ziet alle nieuwtjes in de volgende trailer:

Animal Crossing: New Horizons verveelt niet. Nintendo zorgt daar wel goed voor door ons continue van nieuwe updates te voorzien en leuke evenementen te organiseren. De verwachting is dat we nog aardig wat updates te zien krijgen de komende tijd.

Wat houden de vuurwerkshows en de “dromen”- optie nu precies in? Iedere zondag om 20:00 uur vindt er een vuurwerkshow plaats. Tijdens de show kun je met klingels loten inwisselen waarmee je diverse feestelijke voorwerpen kunt verkrijgen. De vuurwerkshow kun je ook nog een persoonlijke touch geven door middel van eigen ontwerpen. Je bed staat niet voor niets in je huis. Vanaf nu kun je een welverdiend dutje doen, maar terwijl je dat doet kun je Luna ontmoeten. Het is mogelijk om eilanden van anderen in een droom te bezoeken. Op bezoek gaan bij anderen in dromen is puur ter verkenning en het opdoen van inspiratie, want er wordt namelijk niets opgeslagen.

Als laatste is er nog een technische update. Het is nu mogelijk om eilandback-ups te maken en deze online op te slaan. Enorm fijn om je 300+ veilig te stellen mocht je Nintendo Switch onverhoopt kwijtraken, kapotgaan of gestolen worden. Een schrale troost is dat je dan niet helemaal overnieuw hoeft te beginnen met Animal Crossing: New Horizons.

Wanneer je goed hebt opgelet in de trailer zag je dat er al weer meer content op de planning staat. De volgende update zal in het najaar uitgebracht worden en dat heeft ongetwijfeld iets met Halloween te maken…. To be continued… 

© Nintendo Co., Ltd., of Kyoto, Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.