The Pokémon Company International heeft wereldwijd het bordspel Pokémon Trading Card Game Battle Academy gelanceerd. Het is gebaseerd op de iconische Pokémon Trading Card Game en daarmee het eerste bordspel omtrent deze kaarten. Het is een eenvoudig te leren familiespel en vanaf nu verkrijgbaar bij de deelnemende winkels, overal ter wereld.

Battle Academy is bedoeld voor iedereen en heeft een lage instapdrempel ook voor ouders en kinderen die nog niet bekend zijn met de Pokémon Trading Card Game (vanaf hier Pokémon TCG genoemd). Het bordspel presenteert strategische Pokémon TCG-spelsituaties in de vorm van een eenvoudig te leren klassiek bordspel, waaraan het hele gezin veel plezier zal beleven.

J.C. Smith, senior director Consumer Marketing bij The Pokémon Company International, geeft met trots aan dat al meer dan twintig jaar Pokémon TCG mensen met elkaar verbindt door hun gezamenlijke passie voor het verzamelen van deze kaarten, het ruilen ervan met vrienden en het spelen van de officiële game. Daarnaast geeft Smith aan dat ze het bij The Pokémon Company International geweldig vinden om met dit nieuwe bordspel, Battle Academy, gezinnen een leuk en toegankelijk spel te bieden, waarvan ze volop met elkaar kunnen genieten.

In elke Battle Academy-box zit alles wat een Trainer nodig heeft om de beginselen van de Pokémon TCG onder de knie te krijgen. Verder bevat de box een speelbord voor twee spelers, drie decks met zestig kaarten, spelregels, spelaccessoires en een codekaart voor het gratis te spelen van Pokémon Trading Card Game Online op iOS, Android en Pokemon.com.

Uiteraard zullen alle bekende Pokémon voorbijkomen in het bordspel, zoals Pikachu, Charizard en Mewtwo. Voor nieuwe spelers zijn er makkelijk te volgen gidsjes per deck inbegrepen, alsook een boekje met spelregels voor de meer geavanceerde spelregels.

Leuk is ook dat alle kaarten en accessoires van het bordspel ook compatibel zijn met alle andere standaard Pokémon TCG-producten.

Meer weten over Battle Academy? Bezoek dan hier de website van het bordspel.

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.